hola

Santa Perpètua de Mogoda rebrà a Melcior, Gaspar i Baltasar a l’Estació de la Florida el dia 5 de gener a les 17.30 hores. Enguany 547 persones formaran la comitiva de la Cavalcada de Reis que iniciarà el seu recorregut a partir de les 18 hores i que comptarà amb catorze carrosses.

Un total de vuit entitats locals disposen de carrosses i comparses: les AMPA de les escoles Els Aigüerols, La Florida, Sagrada Família, Santiga, Santa Perpètua i Tabor, l’associació Els Comerciants i el Centro Cultural Andaluz. A aquestes entitats cal sumar les carrosses de Ses Majestats i la de la Central de Reis. Enguany els treballadors de la Central de Reis disposaran de vehicles elèctrics per al repartiment dels regals que es podran veure també durant la Cavalcada.

La temàtica general serà el Nadal i la història dels Reis d’Orient i, per tant, les carrosses tindran elements com regals, xumets, carbó o caramels, entre d’altres. Durant tota la Cavalcada l’Ajuntament de Santa Perpètua repartirà 1.600 quilos de caramels sense gluten, aptes per a celíacs.

El recorregut s’iniciarà a l’avinguda Quatre seguirà pel passeig de la la Florida, avinguda de Barcelona, carrer de Genís Sala, Rambla i l’arribada serà a la plaça de la Vila. Cap a les 20 hores, està prevista la sortida dels Reis al balcó de l’Ajuntament. Serà llavors quan l’alcaldessa, Isabel Garcia, lliurarà als Reis la clau màgica de la ciutat.

L’Ajuntament torna a apostar per fer l’activitat més accessible i habilitarà un espai per a persones amb mobilitat reduïda a la cantonada del passeig de la Florida amb l’avinguda de Barcelona. A més, el pregó de Ses Majestats comptarà amb la presència d’un intèrpret de signes. Entre els col·laboradors de la Cavalcada de Reis figuren Joan Renom, Transgrúes Serrat, Manufacturas del Cobre SA i Tromber.

Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM emetrà un programa especial per fer arribar a tothom la màgia dels Reis que començarà a les 17.30 hores i finalitzarà amb el parlament de Ses Majestats des del balcó de la Casa de la Vila. 


Foto: L’estació de la Florida serà el primer punt de trobada de Ses Majestats els Reis d’Orient amb els perpetuencs / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]