hola

L'exposició Autoretrat de l'alumnat de pintura d’adults i fotografia de l’Escola Municipal de les Arts (EMA) i l’Aula oberta de pintura es pot visitar fins al 20 de gener a l'Espai 2 de la Granja, Espai Cultural. La mostra es va inaugurar divendres passat amb la presència dels artistes, professorat i el regidor de Cultura, Marçal Solà.

L’alumnat de les dues disciplines de l'EMA i de l'Aula oberta de pintura ha treballat al voltant del gènere artístic de l'autoretrat amb l'objectiu de reflectir les característiques que defineixen l’individu que el crea no només la seva aparença exterior sinó també com es veuen a ells mateixos. Una vintena d'obres es poden gaudir sota aquesta temàtica.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va dir que l'exposició col·lectiva de Nadal de l'EMA i de l'Aula oberta de pintura marca l'inici de les festes de Nadal i Reis. Solà va destacar que aquesta era diferent perquè era la primera que es feia sota el paraigües de l'EMA.

El treball conjunt i transversal entre les diverses disciplines que engloba l'EMA queda reflectit també en aquesta exposició col·lectiva de Nadal, segons va subratllar el regidor de Cultura. Marçal Solà va agrair la feina del professorat i la bona predisposició de l'alumnat a prendre part en aquesta mostra artística i va reafirmar "el compromís de l'Ajuntament per seguir treballant per la cultura i l'art i que arribin a tothom perquè no és un luxe sinó una necessitat".

El professor de pintura d'adults de l'EMA, Albert Bellès, va explicar que l'exercici consistia a fer que l'alumnat entengués que l'autoretrat no és només el que veuen al mirall sinó que podien anar més enllà.

Per la seva banda, el professor de fotografia de l'EMA, Gabriel Horcajada, va voler destacar que calia buscar una obra atemporal que els definís, un exercici interessant, segons va dir, ja que actualment la caducitat de les imatges és molt curta.


Foto: L'exposició es pot visitar fins el 20 de gener / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]