hola

Una seixantena d’obres formen l’Exposició Col·lectiva de Final de Curs de l’Espai de les Arts i de l’alumnat de pintura dels centres cívics de Can Folguera i Can Taió.

La mostra es va inaugurar divendres 15 de juny a l’Espai 1 de La Granja, espai cultural, i tanca la temporada de les sales d’exposicions. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, i el regidor de Cultura, Marçal Solà. També va prendre part el professorat de l’Espai de les Arts i dels tallers dels centres cívics a més de la participació de l’alumnat i familiars i amics. Fotografia, pintura, restauració i pintura i dibuix per a adults i infants són les disciplines que formen aquesta mostra, que es podrà visitar fins al 22 de juliol.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, va manifestar que l’exposició clou el curs de l’Espai de les Arts va mostrar-se satisfet amb la participació i el treball de l’alumnat. "A diferència d’altres anys, trobem més mobles de restauració, també una paret sencera de fotografia, i un altre de pintura i dibuix per a infants, a més d’una gran participació de pintura i dibuix per a adults, com és habitual", va assenyalar. El regidor va recordar que aquest és l’últim any de l’Espai de les Arts amb aquest nom, perquè s’incorpora a un projecte més gran que té per objectiu treballar per projectes i de manera transversal com és la nova Escola Municipal de les Arts (EMA).


Foto: l'Espai 1 acull la mostra / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]