hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua, a través de la Regidoria de Cultura, ha donat aquest any una passa més en la programació d’estiu del mes de juliol amb la proposta Moguda escènica ‘18.

Es tracta d’un festival de les arts que inclou música, arts escèniques i cinema a la fresca. A part de la nova incorporació de disciplines, una de les novetats és que les activitats tindran lloc a diversos espais del municipi, no només al parc Central com havia estat fins ara. Amb la incorporació de nous espais i noves disciplines, l’Ajuntament segueix amb la línia de fer de Santa Perpètua un municipi de les Arts.

El tret de sortida de la Central Musical serà el dijous 28 de juny amb l’espectacle de l’Escola Municipal de Música i Dansa Off Santa. Amb la filosofia del treball per projectes i transversal, el centre de Santa Perpètua oferirà un espectacle de música i dansa que començarà a les 22 hores i tindrà lloc al parc Central. La programació musical també comptarà amb les actuacions dels grups Atenea Carter & The Mighty Might (soul & funk) el 5 de juliol; BCN Gipsy Balkan Orquestra BGKO (balkan & klezmer), el 12 de juliol i The Sick Boys (rockabilly & new swing), el 19 de juliol. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha destacat la qualitat de tots aquests grups musicals però ha volgut recordar que la internacionalitat de la banda BCN Gipsy Balkan Orquestra BGKO, que esdevenen el cap de cartell de la Central Musical. Tots els espectacles d’aquest cicle tindran lloc al parc Central a les 22 hores.

D’altra banda, una de les novetats de la programació d’estiu és la incorporació de les arts escèniques amb disciplines com el clown, el circ i la màgia. Arts al carrer és el nom del cicle que inclou els espectacles de Sebastien Dethise (màgia) i Saffran (música klipzy swing) el 29 de juny a la plaça de Francesc Macià a partir de les 21 hores. També s’ha programat un espectacle itinerant des de la plaça de la Vila i fins al parc Central el 30 de juny a partir de les 17 hores. Durant aquesta jornada actuaran artistes internacionals com Fer Catastrofer (clown), Fèlix Brunet (màgia), Agro the clown (clown) i Negro y el Flaco (circ/clown). Per a aquestes actuacions s’han previst tres escenaris: la plaça de la Vila (17 h); Rotonda de Miró (de 18 a 19.30 h) i parc Central (19.30 h).

El Castell de Mogoda, nou espai del Cinema a la fresca

El Castell de Mogoda serà un dels nous espais del Cinema a la fresca per a la projecció programada per a aquest divendres 22 de juny. Prèviament hi haurà una visita guiada per aquest espai emblemàtic de Santa Perpètua que anirà a càrrec del Centre de Recerques i Estudis Mogoda (CREM). L’activitat començarà a les 20 hores i inclou també un concert amb la JOSPEM i la projecció de la pel·lícula C’est la Vie. Durant la sessió hi haurà possibilitat de comprar menjar a una food truck segons ha informat la Regidoria de Cultura.

Els divendres de juliol s’han programat també sessions de Cinema a la fresca al parc Central a partir de les 22 hores. Blade Runner 2049 es projectarà el dia 6; el film infantil Coco es podrà veure el dia 13 mentre que C’est la Vie es tornarà a projectar al parc Central el 20 de juliol.


Foto: Espectacle de l'Escola Municipal de Música i Dansa, durant l'Estiu al parc de 2017 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV
15 Mar 2024 11:45 - RedaccióEl director de Serveis Territorials de Cultura, Andreu Felip, visita l'EMA i el MTIV

El director dels Serveis Territorials a Barcelona del Departament de Cultura de la Generalitat, Andreu [ ... ]

Tàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'
15 Mar 2024 11:35 - RedaccióTàndem clou la Mostra de Teatre amb l'obra 'La criada de dues mestresses'

El Grup de teatre Tàndem estrenarà aquest dissabte 16 de març l’obra La criada de dues mestresses. [ ... ]

L'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM
13 Mar 2024 13:59 - RedaccióL'exposició Cent Anys de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya es pot visitar al local del CREM

El local del CREM (Pompeu Fabra 31) acull tots els dimecres de 19 a 21 hores dels mesos de març i abril [ ... ]