hola

El Teatre del Centre Parroquial va acollir dissabte 26 de maig l'activitat més destacada de les vuit realitzades fins ara per celebrar els deu anys de dansa a l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. Va ser un espectacle d'una hora i 40 minuts en el qual van prendre part alguns dels grups actuals de l'escola i també exalumnes.

L'Escola Municipal de Música i Dansa es va proposar fer deu activitats al llarg del curs per celebrar els deu anys d'aquesta disciplina artística al centre i aquesta ha estat la número vuit. I, segons la direcció, la més destacada per ara. En aquesta ocasió van participar alumnat dels grups dansa 2, dansa 4, dansa a mida, Companyia de dansa, dansa contemporània i puntes.

Les dues actuacions que resten seran a la celebració dels 25 anys de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM) que tindrà lloc el 10 de juny i un gran espectacle a Santa Perpètua per al 28 de juny.

El director de l'Escola Municipal de Música i Dansa, Eliseu Ribes, ha explicat que en aquest espectacle de dansa per primera vegada les coreografies no van ser petites sinó que els alumnes van ballar molt.

Ribes creu que aquest darrer de dissabte i la del 28 de juny per espectacularitat seran els actes de celebració dels deu anys de dansa més importants i recorda que hauran participat els diferents nivells d'alumnat en les activitats.


Foto: L'acte es va desenvolupar al Teatre del Centre / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]