hola

Més d’una vintena de paradetes de comerços, entitats i partits polítics s’instal·laran durant la jornada d'avui dilluns 23 d’abril de deu del matí a vuit de la tarda amb l’objectiu de vendre llibres i roses i donar a conéixer els seus projectes. En caure en dia feiner, es preveu que alumnat de diversos centres educatius puguin passar per la fira al matí per participar d’aquesta manera en la Diada de Sant Jordi. És una tradició catalana molt arrelada que convida a sortir al carrer per gaudir d’un dia de primavera i aconseguir aquell darrer títol que es vol llegir.

L’Ajuntament de Santa Perpètua disposarà d’un estand al parc dels Països Catalans on es podran aconseguir publicacions municipals com cada any.L’any passat els llibres més venuts a l’estand de l’Ajuntament van ser la Petita Història de Santa Perpètua amb les il·lustracions de Pilarin Bayés, Ressò perpetuenc. La Joventut Catòlica i el Setmanari Ressò Perpetuenc a Santa Perpètua de Mogoda entre 1930 i 1935, obra d’Ernest Vilàs, i Temps enrere, portes endins. També hi serà present al passeig de la Florida la Regidoria d'Educació que instal·larà una carpa del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC) i proposarà el taller 'Fes la teva rosa amb el PEC'. L'emissora municipal, Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM, també se suma un any més a la jornada i emetrà part de la seva programació des del passeig de la Florida.

D’altra banda, la Regidoria de Comerç informa que una trentena d’establiments comercials s'han inscrit a la campanya A l’abril cada paraula val per mil que organitza el Servei Local de Català en el marc de la celebració dels seus 25 anys amb les regidories de Comerç i Cultura. La campanya consisteix en uns cartells que lluiran als aparadors dels comerços amb l’explicació de l’origen etimològic d’alguna paraula relacionada amb allò que es ven a l’establiment.


Foto: El passeig de la Florida serà el punt neuràlgic de sant Jordi a la ciutat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]