hola

La colla de Canovelles ha estat la guanyadora de la IX Gimcana de Gegants que ha organitzat el Grup de Joves Gegants de Santa Perpètua l'11 de març en el marc de la Festa Major d'Hivern. Les altres colles de pòdium han estat Navarcles i Aiguafreda.

En total han estat cinc les colles participants en l'activitat, a més de les del pòdium hi havia Sitges i Santa Perpètua.

La plantada de gegants va tenir lloc al parc Municipal a les 9h i el recorregut de la gimcana va començar allà on es va dur a terme la primera de les cinc proves dissenyades: collarets, tres en ratlla, Tourmalet, faixes i xut. La cercavila i les proves es van desenvolupar a diversos espais com el carrer de Prat de la Riba, Pare Rodès, Marià Fortuny, avinguda de Barcelona, carrer de Genís Sala, Rambla i plaça de la Vila.

La cap de colla del Grup de Joves Gegants de Santa Perpètua, Aida Miró, estava satisfeta amb el desenvolupament de la Gimcana de la qual assegurava que les colles s'ho passen molt bé. Miró assegurava que el vent havia dificultat a estones les proves dels gegants.

La IX Gimcana del Grup de Joves Gegants de Santa Perpètua va tenir un moment emotiu de record cap al perpetuenc Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, empresonat des de fa gairebé cinc mesos. La colla va lliurar als familiars, alguns dels quals formen part de l'entitat, una foto del Grup de Joves Gegants amb els gegants de Santa Perpètua quan Cuixart n'era membre.

La cap de colla dels gegants perpetuencs, Aida Miró, ha recordat que aquesta edició els cartells han estat sis dibuixos diferents escollits d'entre els que van pintar els infants a la parada que la colla va muntar a la Fira de Nadal i al Nadal al Parc. Miró explica que es va donar un obsequi ahir diumenge als autors.


Foto: Els gegants de Santa Perpètua, a la Rambla / Txema Gerardo

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]