hola

El rei Carnestoltes està preparat per sortir aquest dissabte 10 de febrer en una nova festa de Carnaval. Un total de vuit grups d'entitats i comparses d’amics s'han inscrit al Concurs de la Rua i amenitzaran i divertiran els carrers de Santa Perpètua amb les seves propostes.

Les persones que vulguin participar disfressades a la rua podran sumar-s’hi a la festa però, si no han formalitzat la inscripció, no podran optar als premis,que enguany estan valorats en 1.925 euros.

Els participants hauran d’estar amb els seus vehicles i carrosses a la cruïlla del passeig de la Florida amb el camí de la Granja el dissabte 10 de febrer a les 17.30 hores. El recorregut s’iniciarà a les 18 hores i la rua passarà pel passeig de la Florida, avinguda de Barcelona, carrer de Genís Sala, Rambla i plaça de la Vila. Segons han explicat des de la Regidoria de Cultura, enguany el rei Carnestoltes tornarà a estar acompanyat pel grup d’animació infantil La Belluga amb una novetat i és que la formació comptarà amb set músics en comptes dels quatre habituals. A més, en acabar el lliurament de premis, a la plaça de la Vila, el grup allargarà amb música per tal que els assistents puguin continuar la festa a la plaça.

Enguany els premis del concurs tornen a repartir-se en funció de la seva originalitat, carrossa, coreografia, disfresses, satirització i elaboració. Tots aquests premis estan dotats amb 300 euros i cada comparsa en pot acumular tants com el jurat determini. També hi haurà un premi del jurat, de 125 euros. El grup Santuka de l’Escola de Música i Dansa acompanyarà la rua de Carnaval des de la seva sortida fins al final de l’avinguda de Barcelona. Després, a la plaça de la Vila rebrà al rei Carnestoltes a l’escenari.

Un cop finalitzada la Rua de Carnaval la festa es traslladarà al Pavelló Municipal d’Esports. Dj Callao, que ja ha participat en diverses ocasions a la Festa Major d’estiu amb bona acceptació, serà l’encarregat d'amenitzar la festa, que és oberta a tots els públics. Les portes del Pavelló s’obriran a les 23 hores i fins a les dues de la matinada està previst que duri la festa del Carnaval. L’organització recorda que està prohibit l’accés al pavelló amb altaveus de música i altres dispositius de reproducció i begudes.


Foto: El Rei Carnestoltes presidirà la Rua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]