hola

La Regidoria de Cultura obre aquest dilluns 29 de gener el període d’inscripció per al Concurs de la Rua de Carnaval, que enguany tindrà lloc el dia 10 de febrer.

Els interessats a prendre part al certamen hauran d’inscriure’s presencialment a la Granja Soldevila, de dilluns a divendres de 9 a 20 hores, o bé a través del web municipal www.staperpetua.cat. Les inscripcions es poden formalitzar fins al proper dimarts 6 de febrer. L’organització recorda que no es faran inscripcions el mateix dia de la Rua.

Al concurs, poden participar totes les persones o grups que ho desitgin en format de comparsa o carrossa, sempre que hi hagi un mínim de vuit persones per grup. L’organització posa a disposició dels participants tres plataformes que caldrà sol·licitar via instància i es realitzarà un sorteig si hi ha més de tres peticions. Per segon any consecutiu, hi haurà sis premis de 300 euros a la millor comparsa, coreografia, originalitat, la millor disfressada, la més satírica i la més elaborada i un premi especial del jurat de 125 euros. Tots els participants siguin locals o forans podran acumular premis i hi haurà diplomes a la participació per a tothom i es podrà declarar algun dels premis deserts. El jurat estarà format per persones relacionades amb associacions, vinculades al món cultural i artístic.

El veredicte es farà públic a la plaça de la Vila on finalitzarà la Rua, que sortirà a les 17.30 hores de la cruïlla del passeig de la Florida amb el camí de la Granja, i continuarà pel passeig de la Florida, l'avinguda de Barcelona, el carrer de Genís Sala i la Rambla.


Foto: Inici del període d'inscripció per a participar al Carnaval / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]