hola

La tercera edició de la Central de Reis va començar ahir dimarts 2 de gener a la tarda i va comptar amb l'assistència d'unes 1.300 persones. La Regidoria de Cultura ha explicat que a les 20 hores es va tancar la cua i que es van fer dues visites més de les programades perquè tothom pogués gaudir de l'activitat. 

La Central de Reis presenta una novetat important que té per objectiu, segons ha explicat Cultura, estalviar les llargues cues d'espera. Es tracta del Tiquet Xpress. Les entrades per aquest dimecres 3 de gener s'han esgotat en poca estona tal i com va passar ahir. Les persones que vulguin recollir el tiquet Xpress per la sessió del dia 4 ho podran fer demà a partir de les 9 hores a la Granja Soldevila.
El departament recorda que per cada entrada podran accedir un màxim de dos infants i que en cas de no arribar a l’hora assignada es perdrà el torn i caldrà posar-se a la cua normal o agafar un nou tiquet l’endemà.

Les persones que no tinguin Tiquet Xpress podran visitar la Central igualment utilitzant la cua habitual. La Central de Reis estarà oberta de les 18.30 a les 21.30 hores.
Igualtat organitza la Cruïlla màgica

La Regidoria d’Igualtat, organitza coincidint amb la Central de Reis, l’activitat Cruïlla màgica. Es tracta d’un seguit d’activitats i tallers que treballen la coeducació i les relacions igualitàries, segons ha explicat el departament. Una biblioteca plena de llibres amb un especialista que dinamitzarà les històries que s’hi poden trobar; una “casa dels somnis” plena de joguines que representen les tasques de la llar i un taller per dissenyar i guarnir el sobre on s’introduirà la carta de Reis, són algunes de les activitats. A més, hi haurà un taller de maquillatge i una zona per als infants de 2 a 4 anys amb blocs de construcció, balancins, petites cabanes i altres joguines per gaudir acompanyats de familiars adults.


Foto: La Central de Reis s'ubica en el complex de la Granja Soldevila / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]