hola

El Centro Cultural Andaluz va aconseguir 832 euros durant el festival solidari que va organitzar el 16 de desembre al Centre Cívic de La Florida. L'entitat local lliurarà a l’Associació d’Esclerosi Múltiple del Barcelonès Nord i Maresme els diners recaptats que els destinarà a un projecte que porta a terme l’Hospital Can Ruti.

L'acte de lliurament es realitzarà a Ràdio Santa Perpètua després d'aquestes festes de Nadal i Reis. Durant el festival van actuar els onze quadres de ball i més d'un centenar d'alumnes de l'entitat. A més van actuar Javier Ginés i Desafio Flamenco i l’escola Va de Ball de Sabadell.

La presidenta del Centro Cultural Andaluz, Merche Expósito, ha explicat que el festival solidari és una de les activitats més destacades que programen anualment per tal de col·laborar amb entitats que necessiten recursos econòmics per als seus projectes. Expósito ha agraït als comerços que han col·laborat amb l'entitat així com tots els participants al festival que es va perllongar per espai de gairebé cinc hores. La presidenta també ha agraït la cinquantena de persones de la Associació d’Esclerosi Múltiple del Barcelonès Nord i Maresme que van assistir al festival.


Foto: El Centro Cultural Andaluz celebra des de fa anys el seu festival solidari abans de Nadal / Centro Cultural Andaluz

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]