hola

Torna el teatre infantil a Santa Perpètua gràcies a la programació estable de l’entitat Xarxa Santa Perpètua. El Teatre del Centre Parroquial tornarà a acollir els espectacles una nova temporada. El tret de sortida serà aquest diumenge 15 d’octubre amb la representació de Ai rateta, rateta! de la companyia El Replà Produccions.

L’espectacle és una nova versió del famós conte de La Rateta que escombrava l’escaleta musicalment atractiva i adaptada als temps actuals. L'obra començarà a les 18 hores i el preu de l’entrada és de 7 euros. Els infants fins a 14 anys podran fer-se el carnet de Xarxa el mateix dia de l’espectacle amb el qual el preu de l’entrada serà de quatre euros.

La presidenta de Xarxa Santa Perpètua, Sílvia Reverté, explica que la programació de la nova temporada ha seguit els mateixos criteris que les anteriors. “Hem buscat fer una programació de qualitat variada, amb predomini dels espectacles musicals, ja que agraden i funcionen molt bé”, explica Reverté.

Aquesta temporada Xarxa porta a Santa Perpètua dues representacions que han estat reconegudes amb premis de prestigi dins del món del teatre infantil com ara Aladdin, programada per al 21 de gener, amb el Premi al millor musical infantil 2016 o les Supertietes (que es podrà veure el 18 de febrer) guardonada amb el Premi al Millor espectacle de la Mostra d'Igualada 2016.

Reverté també ha volgut recordar que Xarxa repetirà l’espectacle que ja es va dur a terme la temporada passada per als més petits (de 0 a 4 anys) al mes de desembre al Centre Cívic el Vapor. “Va agradar molt al públic" explica Sílvia Reverté i per això "tornem a programar".


Foto: Imatge de l'obra Ai rateta de la companyia El Replà Produccions / El Replà Produccions

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]