hola

L’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua organitzarà aquest cap de setmana del 9 i 10 de setembre l’edició número 64 de l’Aplec de Santiga. La festa començarà el dissabte a les 9 del vespre a la plaça de l’Església amb l’espectacle per ballar Santa Perpètua, 90 anys de sardanes que portarà a terme la cobla Santiga, que ja va participar per primer cop en aquest Aplec l’any passat.

La formació ha preparat una sorpresa que inclou teatre, dansa, cant i sardanes que servirà per fer un repàs a la història de l’agrupació.

La cobla perpetuenca interpretarà set sardanes i començarà amb l’obra Santiga, de Genís Sala. La programació de diumenge tindrà lloc a la plaça de Santiga i s’iniciarà a les 9.30 hores amb una missa a l’ermita. L’audició de sardanes a càrrec de les cobles Sant Jordi i Jovenívola de Sabadell començarà a les 10.30 h al matí i a les 16 hores, a la tarda. Les dues cobles, que interpretaran un total de 34 sardanes, finalitzaran amb l’obra Mil·lenari de Santiga, que com és tradicional tancarà un any més aquest Aplec. L’Agrupació també organitza el concurs de la sardana incògnita. Totes aquelles persones que hi vulguin participar hauran d’omplir una butlleta i posar el nom de la sardana i el compositor. També se celebrarà el concurs de colles improvisades.

Lliurament de premis

El lliurament de premis del concurs d'Amics de Santiga es farà el 10 de setembre al marc de la festa de l’Aplec a les 19 h a l’Església de Santiga. Amics de Santiga va organitzar el XXVIII Concurs de Pintura Rà­pi­da de Santiga a finals d'agost. 


Foto: Imatge de l'anterior edició / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]

Judà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'
11 Abr 2024 11:13 - RedaccióJudà Barber publica la novel·la històrica 'Ermessenda. La condesa'

  El perpetuenc Judà Barber ha publicat una nova novel·la històrica sota el títol Ermessenda. [ ... ]