hola

La participació ha estat la principal característica de la Festa Major 2017 que ha incorporat diverses novetats que han estat molt ben rebudes per la ciutadania. El regidor de Cultura, Marçal Solà, valorava ahir a la nit "l'èxit d'assistència" a les havaneres, al ball del fanalet, a la Nit de versions, al tobogan gegant i al futbol fang, activitats que s'han estrenat a la programació de la Festa Major o bé han canviat de dia o escenari amb l'objectiu d'augmentar la participació.

Solà va manifestar que " pel que he pogut veure en totes les activitats que s'han fet hi ha hagut molta participació" i afegia que "ara a la Comissió de Festes valorarem que coses s'han de millorar per oferir els actes que la ciutadania reclama per millorar la Festa Major".

El castell de focs i les havaneres van posar el punt i final a la Festa Major. Ahir dilluns també es va desenvolupar la xocolatada, el paintball que va registrar 240 participants, l'Humor Amarillo amb 150 , la Festa de la Ràdio que va omplir la plaça de la Vila i la batucada que va animar el recorregut de la plaça de la Vila fins al parc Central per presenciar el castell de focs. La XVI Festa de la Ràdio va comptar amb les actuacions de Paula Rojo, Bonobos, Nerea Bruixa, Joaquin Garli, Xika Mei i Crew dance. En el decurs de l'acte es van presentar alguns dels nous programes de la propera temporada de l'emissora municipal que s'encetarà el 18 de setembre. El concert es va retransmetre en directe a través del 107.0 FM i també amb imatges pel Facebook de Ràdio santa Perpètua. I ara ja està disponible al podcast del web de l'emissora municipal.

Altra de les novetats de la programació de la Festa Major d'Estiu ha estat el nou protocol contra les agressions sexistes. El regidor de Cultura i Joventut, Marçal Solà, ha informat que s'ha activat dues vegades als Deskoncerts, "no van ser casos greus i es va solucionar el problema". Va assenyalar que "hem disposat d'una eina per gaudir d'una festa tranquil·la i respectuosa amb tothom".

El regidor de Cultura anima a tothom a prendre part a les comissions de Deskoncerts i de Festa Major que es convocaran properament per començar a dibuixar la propera festa gran de Santa Perpètua.


Foto: El castell de focs al parc Central va finalitzar la Festa Major 2017 / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]