hola

Un taller d’iniciació a les arts en família, un de teatre infantil, un de nivell intermedi de fotografia per a adults i un de Scrap i art creatiu a partir dels 14 anys són les noves propostes del proper curs de l’Espai de les Arts que organitza la Regidoria de Cultura.

L’objectiu de la nova oferta és poder arribar a més ciutadania que vulgui practicar alguna disciplina artística, segons explica la Regidoria de Cultura.

Aquests nous tallers s’uniran a l’oferta tradicional que inclou tallers de pintura i dibuix infantil i per adults, aules obertes de pintura per a adults i restauració de béns mobles. El professorat de l’Espai de les Arts pel proper curs està format per Manel Morral, Danilo Mota, Iris Garcia, Neus Umbert, Dolors Martínez, Gemma Garcia, Gabriel Horcajada i Carles González.

L’Espai de les Arts ha complert vint anys. Durant aquest període, els cursos oferts han anat variant i també les aficions i gustos de les persones. És per aquest motiu que el proper curs es mantindran aquelles disciplines que funcionen des de sempre, dibuix i pintura i restauració, i s’afegiran de noves.

Una de les novetats és Iniciació a les arts en família que està pensada per alumnes d’educació Infantil P3, P4 i P5 que hauran d’assistir al taller acompanyats d’una única persona. Aquesta classe serà impartida per la il·lustradora perpetuenca Iris Garcia.

Una altra activitat nova a l’Espai de les Arts serà el teatre per a infants que anirà a càrrec de l’actriu local Neus Umbert, directora de l’Escola de Teatre Bambalina. Estan previstos dos grups diferents.

Un per a infants de sis a vuit anys i un per a nois i noies de nou a onze anys. Els professors de dibuix i pintura infantil seran altres dos artistes perpetuencs, Manel Morral i Danilo Mota.

Per als majors de 14 anys, el curs vinent s’ofereix per primer cop Scrap i art creatiu. Es tracta d’un taller mensual d’scrap i altres tècniques creatives que oferirà la perpetuenca Gemma Garcia. Els participants podran realitzar peces com capsetes, lletres decorades, llibres, àlbums o elements nadalencs.

I, si aquesta temporada s’ha fet un curs de fotografia inicial, el curs vinent serà de nivell intermedi, també amb Gabriel Horcajada de professor.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, espera que les noves propostes tinguin una bona acollida i puguin materialitzar-se tots els tallers.

Les inscripcions per al nou curs de l’Espai de les Arts es faran del 5 al 23 de setembre i l’inici de les activitats serà el 2 d’octubre.


Foto: A l’exposició de final de curs de l’Espai de les Arts es van poder veure quadres i mobles restaurats / L’Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]