hola

El grup de teatre local Tàndem va aconseguir sis premis en el 29è Concurs de Teatre Amateur de Caldes de Montbui - TACA'M 2017. L'obra que van representar és El somni d'una nit d'estiu, de William Shakespeare, peça que oferirà el 30 de juny en el marc del programa Estiu al parc.

Tàndem va aconseguir tres primers premis a la millor presentació escènica, a la millor il·luminació per a Jordi Baleytó i Jordi Riera i a Àngels Llenas, Maria Serra i Sara Navarro per la millor caracterització.

Un segon premi a la millor direcció escènica per a Vicenç Gurrea i dos tercers premis a la millor interpretació femenina per a Gemma Abasolo pel personatge de Puck i a la millor interpretació masculina secundària per a Joan Natzari pel personatge de Píram. El grup perpetuenc va estar nominat també a la millor obra i a la millor interpretació femenina secundària per Laia Sabata.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, comenta que estan molt contents amb els premis rebuts en el primer certamen en el qual concursen amb aquesta obra i afirma que "això ens anima a millorar i a assolir més guardons".

Tàndem està expectant per veure el resultat de fer aquesta obra a l'aire lliure a l'amfiteatre del parc Central en el marc de la programació de la Regidoria de Cultura, Estiu al parc, segons afirma el secretari de l'entitat.

Passatge del Terror

D'altra banda, Tàndem ha avançat que de cara a la propera tardor té intenció de tornar a oferir una nova edició de l’espectacle del Passatge del Terror que s’havia fet altres anys. El grup de teatre local ha explicat que compta amb el suport de la Regidoria de Cultura. Des de l’entitat volen fer aquest avís per tal que la ciutadania sàpiga que aquesta Castanyada Tàndem tornarà a programar aquest espectacle que atreia a molt de públic sobretot joves.


Foto: Representants de Tàndem amb els premis del concurs / Tàndem

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]