hola

L'especialista en sèries Toni de la Torre clourà avui el cicle de conferències Bojos per les sèries amb la xerrada El futur de les sèries passa per Europa. L’activitat tindrà lloc a l’Espai 3 a partir de les 18.30 hores i està organitzada per la Biblioteca Josep Jardí.


L’equipament va especialitzar-se a principis d’aquest 2017 en sèries de televisió adquirint un fons específic i nombrós de títols clàssics i actuals. Aquesta darrera conferencia tractarà les sèries a Europa i de com han augmentat en qualitat i quantitat.

La directora de la Biblioteca, Míriam Gásquez, explica que els usuaris han acollit molt bé la iniciativa “i només per això estem contents d’oferir aquest servei. El fons està sortint molt bé i hi ha reserves per a alguns títols”. De fet, la idea és anar adquirint noves sèries al fons i completar les que actualment hi ha amb les noves temporades.

La Biblioteca ha volgut completar tota aquesta especialització amb llibres relacionats i amb el cicle de conferències Bojos per les sèries que “tot i que no ha comptat amb un públic massiu degut al nivell d’especialització, els assistents han valorat molt bé la qualitat de les conferències”.

L'especialista en sèries Toni de la Torre oferirà aquesta tarda a les 18.30 h a l'Espai 3 la xerrada El futur de les sèries passa per Europa. La Biblioteca Josep Jardí ha avançat que vol tornar a programar conferències sobre les sèries tenint en compte les seves temàtiques.


Foto: Toni de la Torre en una de les seves conferències a la Biblioteca Josep Jardí / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]