hola

El grup de teatre local Tàndem endega aquest diumenge 29 de gener la 26a Mostra de Teatre Amateur que inclou cinc obres que competiran pel Premi Espectador, més una obra professional emmarcada en la Festa Major d'Hivern i clourà la Mostra el darrer muntatge de Tàndem, El somni d'una nit d'estiu.

La primera de les obres que opta al Premi Espectador, dotat amb 300 euros i que s'atorga després de recollir les votacions del públic a cada funció, és el drama Dotze sense pietat. Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà posarà en escena aquesta obra de Reginald Rose aquest diumenge 29 de gener a les 18.30 h al Teatre del Centre Parroquial. La següent obra serà, el 5 de febrer, Descalços pel parc, una comèdia a càrrec de "El centru", Centre Parroquial de Canet de Mar.

El programa de la Mostra inclou també la comèdia Divines que posarà en escena Emfapatir Teatre, de Constantí, per al 12 de febrer, l'obra de teatre contemporani sobre la immigració Lampedusa que interpretarà Punt i Seguit Teatre, de Terrassa el 18 de febrer i el 26 de febrer la comèdia Res és gris a càrrec de Quatre per Quatre, de Granollers.

L'obra professional fora de concurs i dins del programa de la Festa Major d'Hivern és L'Electe de Ramon Madaula que es podrà veure el 5 de març. Les entrades per a aquesta representació es posaran a la venda al preu de deu euros de manera anticipada tots els dies de la Mostra. Pel que fa a les entrades de la 26a Mostra de Teatre Amateur de Tàndem la general val set euros, però l'entitat ofereix abonaments.

L'obra que farà aixecar el teló de la 26a Mostra de Teatre Amateur de Tàndem serà Dotze sense pietat d'Inestable Ceretana de Teatre, de Puigcerdà. Una de les membres del grup explica la sinopsi de l'obra (Aquest drama se centra en un jurat obligat a considerar un judici per homicidi. La història comença després que els al·legats finals han estat presentats en un cas d’homicidi en primer grau. La persona imputada és un jove acusat d’assassinar el seu pare. Igual que en la majoria dels casos penals dels Estats Units, els dotze membres del jurat han d’adoptar la seva decisió per unanimitat sobre un veredicte de culpable o no culpable.)


Foto: Escena de Dotze sense pietat, obra que inaugura la Mostra de Teatre / Inestable Ceretana de Teatre 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]