hola

Deskoncerts

La propera reunió de la Comissió de Deskoncerts 2017 s’ha programat per aquest dilluns 12 de desembre a les 20 hores a La Promotora. El grup es va constituir el passat 21 de novembre en una reunió que va comptar amb onze persones a més dels responsables i tècnics municipals.

El regidor de Joventut, Marçal Solà, va destacar que aquests voluntaris tenen diferents edats, des de menors d’edat fins als 40 anys i està convençut que això pot enriquir molt el debat i les visions sobre els Deskoncerts de la Festa Major d’estiu 2017. Solà destaca que la Comissió ja està constituïda però no està tancada i admet més membres “ja que el que interessa és continuïtat per treballar durant tot l’any i amb més persones és millor”.

En la primera reunió ja s’ha plantejat un canvi de format i fer una aposta per grups amateurs, grups locals i professionals i que tots participin cada nit de Deskoncerts. En principi es treballarà amb la idea de tenir un grup amateur, un professional i un DJ cada nit, però segons les possibilitats es pot canviar l’estructura, segons apunten des de la Regidoria de Joventut.

La comissió s’encarregarà de programar aquests concerts que tindran lloc els dies 1, 2 i 3 de sete­mbre i també tindran part activa durant el festival fent la rebuda dels artistes i altres tasques pròpies de l’organització. Aquestes funcions es van estrenar aquesta passada Festa Major i s’han valorat molt positivament.


Foto: Una de les formacions que va actuar als Deskoncerts de la passada Festa Major / Josep Cano 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]