hola

Tàndem

El grup de teatre local Tàndem ha estrenat amb èxit el clàssic de William Shakespeare El Somni d’una nit d’estiu, per commemorar el quart centenari de la mort de l’autor. Més de 300 persones van presenciar l'espectacle entre dissabte i diumenge.


Tàndem s'ha mostrat molt contenta per l'acceptació d'aquesta gran producció que ha arribat després de tota una temporada sense estrenes. En aquesta obra participen més d'una quinzena d'actors del grup de joves i del grup d'adults i un equip tècnic molt important per l'escenografia dissenyada per a aquest muntatge.

A partir d'ara, l'obra es presentarà pels circuits habituals del teatre amateur i als certàmens que es convoquin i Tàndem espera obtenir tan bons resultats com en la primera obra de Shakespeare que va interpretar al 1997 Molt soroll per no res que es va adaptar a una sèrie de televisió.

El secretari de Tàndem, Oriol Alonso, ha explicat que la resposta del públic a Somni d'una nit d'estiu ha estat "genial" per a totes les edats i ha reconegut que ha superat les expectatives del grup.
El dia de l'estrena va assistir a la funció un crític teatral de La Torre del Palau, publicació del grup Nació Digital,  que, segons explica Oriol Alonso, va treure una molt bona impressió i va animar a Tàndem a presentar l'obra perquè creu que tindrà molt bona trajectòria.

El secretari de Tàndem avança que El Somni d'un nit d'estiu es tornarà a representar com a cloenda de la Mostra de Teatre amateur de Tàndem que es convocarà properament i allà on sigui possible.


Foto: Representació d' El Somni d'una nit d'estiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]