hola

Bandarres

La formació Bandarres (Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa), la pianista Alba Ventura, la JOSPeM (Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda) i la Coral Renaixença protagonitzen el cartell de la XXVa edició dels Concerts de Tardor que organitza l’Associació Amics de Santiga.

Els Bandarres inaugura el cicle aquest diumenge 23 d’octubre a partir de les 12 hores al Centre Parroquial. Aquesta banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa s’engloba dins del criteri pedagògic de l’escola. La seva finalitat és l’aprenentatge i el gaudi de la música, fomentant a la vegada la relació entre alumnat de diferents edats. La banda ha fet intercanvis amb escoles d’Hongria, Alemanya i Catalunya. Aquest 2016 la Musikschule de Hünstetten (Alemanya) i els Bandarres han participat conjuntament al festival EMUSIK a Donostia.

El president d’Amics de Santiga, Jaume Vinyals, ha qualificat de somni l'aportació feta per l'entitat durant aquests 25 anys i ha agraït la participació continuada d’algunes de les entitats del municipi, en especial la Coral Renaixença i l’Escola Municipal de Música i Dansa així com la JOSPeM, que enguany celebra el seu 10è aniversari.

Aquest diumenge, el primer concert anirà a càrrec de la formació Bandarres (Banda de l’Escola Municipal de Música i Dansa) que està compost per una seixantena de músics. Vinyals comenta que faran un passeig de festa a través de temes tradicionals d'arreu dels Països Catalans i amb la col·laboració de més gent.

El segon concert, a càrrec d’Alba Ventura, tindrà lloc el 6 de novembre a l'Església de Santiga. Jaume Vinyals reconeix el renom internacional de la pianista. I el darrer, amb la JOSPeM i la Coral Renaixença, s’ha programat el 20 de novembre també a l’Església de Santiga i el president d'Amics de Santiga apunta que serà la manera d'homenatjar la JOSPeM.

La formació Bandarres, la pianista Alba Ventura, la JOSPeM i la Coral Renaixença protagonitzen el cartell de la XXVa edició dels Concerts de Tardor que organitza l’Associació Amics de Santiga. El primer concert serà aquest diumenge a les 12 h al Centre Parroquial amb Bandarres.


Foto: La formació Bandarres, conjuntament amb una escola alemanya, va actuar el mes de maig a l'Escola Bernat de Mogoda / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]