hola

Parc Central

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, a través de la Regidoria de Cultura, estrena aquest dijous dia 30 una nova proposta d'activitats per al mes de juliol sota el nom 'Estiu al parc Central'. La programació inclou la Central Musical, que constarà de quatre concerts, i dues sessions de cinema a la fresca que tindran lloc a la zona de l'amfiteatre del parc Central. La JOSPeM inaugura a les 21 hores aquest nou programa cultural per a les nits d'estiu.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha explicat que l’experiència prèvia de concerts al parc ha estat bona i que, per això, s'ha apostat per programar concerts i cinema a aquest espai sota el nom Estiu al parc Central.

Un concert de la Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (JOSPeM) i de l'Escola Municipal de Música i Dansa estrena aquest dijous 30 de juny a les nou del vespre el cicle. L'espectacle, sota el nom de Songs o sanctuary, serà “de gran format i molt novedós”, segons ha explicat la presidenta de la JOSPeM, Sílvia Contreras.

La Vella Dixieland serà la formació cap de cartell de la Central Musical. L’actuació tindrà lloc el dijous 7 de juliol, a les nou del vespre. El grup es va fundar l’any 1980 i va néixer com una reunió d’amics per tocar la música que més els hi agradava: el jazz clàssic. Des d’aleshores, ha tingut una progressió constant professionalitzant-se i enregistrant fins a nou discos. La Vella Dixieland compta a les seves espatlles amb més de tres mil actuacions i ha participat als millors festivals del món.
La Central Musical comptarà també amb dues actuacions més el 14 de juliol a càrrec d’Hugo Aran Quintet, que presentarà Periferia, i una Jam Session amb la banda Asimètric, el dijous 21 de juliol.

Cinema a la fresca: Spectre i Del revès

L'Estiu al parc comptarà amb dues sessions de cinema a la fresca, que compten amb la col·laboració del Cineclub Cisco de Can Mosenya. La primera tindrà lloc aquest divendres 1 de juliol, a les deu de la nit i preveu la projecció d'Spectre 007, la darrera de les pel·lícules de James Bond, dirigida per Sam Mendes i protagonitzada per Daniel Craig. La segona sessió tindrà lloc el 8 de juliol, també a partir de les 22 hores, i projectarà la pel·lícula d'animació infantil Del revès.

La pantalla s'instal·larà a l'escenari del parc Central, recentment asfaltat amb el dibuix d'una rosa dels vents, mentre que els espectadors podran seure a la graderia de l'amfiteatre. En edicions anteriors, les sessions de cinema a la fresca tenien lloc al pati de l'Era.


Foto: L'amfiteatre del parc Central acollirà la programació d'Estiu al parc Central / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]