hola

Avui 28 de juny s'inicia una nova edició de l'Escola de sardanes que organitza l’Agrupació Sardanista de Santa Perpètua. L'activitat es desenvoluparà els dimarts i dijous a partir de les 19 hores al Pati del galliner fins al 14 de juliol. L’entitat ensenyarà la dansa tradicional de Catalunya a infants (de 19 a 20 hores) i a joves i adults (de 20 a 21 hores).

L’activitat és un clàssic de l'estiu a Santa Perpètua. L’escola és gratuïta i està dinamitzada per membres de la mateixa Agrupació. Els infants aprenen aspectes d'aquesta dansa, tant pràctics com teòrics. Les persones interessades a participar-hi només s’han d’adreçar avui o dijous i prendre-hi part.

La presidenta de l'Agrupació Sardanista, Mercè Alsina, ha explicat que a l'Escola de Sardanes a més d'aprendre a ballar s'ensenyen els instruments que posen música a la dansa tradicional de Catalunya i apunta que es continua fent l'escola perquè sempre es pot aprendre, perfeccionar i entendre aquestes peces.

Els alumnes han de dur sabates que vagin lligades al peu per tal de realitzar correctament les passes. Alsina també ha dit que es faran 2 grups, un d'infants i un de joves i adults, i anima a tothom que vulgui a assistir-hi.

La presidenta de l'entitat ha dit que la novetat d'aquest any és que la festa de cloenda s'ha canviat de dia i tindrà lloc un divendres a la tarda enlloc de dissabte. Serà el 15 de juliol a les 21 hores a la plaça de Francesc Macià amb la Cobla Ciutat de Terrassa.


Foto: Una de les edicions d'Escola de sardanes que imparteix l'Agrupació Sardanista / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]