hola

El president de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat, Joan Humet, va realitzar una crida a la joventut per continuar amb la Festa de Sant Antoni i va destacar les persones que conformen l'entitat així com els col·laboradors o voluntaris que any rere any contribueixen a que els Tres Tombs sigui un èxit a Santa Perpètua.

L'entitat va celebrar el 24 d'abril la Festa de la Primavera en el marc de la programació del centenari que va incloure el lliurament d'una seixantena de medalles commemoratives a algunes entitats, persones i establiments que col·laboren amb l’associació i el lliurament dels premis del concurs fotogràfic. Ramon Mestres va obtenir el primer premi; Josep Ponsa, el segon; i Francesc Surroca, el tercer. El certamen estava dotat amb 300, 250 i 100 euros, respectivament.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Fermín Colomer, també va lliurar un cavallet de l’any 1955 a la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat. Aquest cavallet és un exemplar dels que han fet servir en l’anomenat Ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa de Sant Feliu de Pallerols, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional. La secretària de l'entitat, Teresa Gispert, va agrair el lliurament i va afirmar que era un orgull comptar amb aquesta peça.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va afirmar que era un plaer acompanyar l'entitat en un nou acte del centenari i va agrair a Sant Feliu de Pallerols el lliurament del cavallet.


Foto: Ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa de Sant Feliu de Pallerols, declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]