hola

Sant Jordi 2015

Gairebé una quarantena d' entitats, formacions polítiques i comerços dedicats a la venda de llibres i de flors participaran, un any més, a la Fira de Sant Jordi 2016 que organitza la Regidoria de Cultura i que tindrà lloc el dissabte 23 d’abril de 10 a 20 hores al passeig de la Florida.

L’Ajuntament de Santa Perpètua també disposarà d’una paradeta, on posarà a la venda diverses publicacions editades pel Consistori.

Les regidories de Cultura i Relacions Ciutadanes i la Biblioteca Josep Jardí programen activitats durant la Fira de Sant Jordi. De 10 a 12 hores, tindran lloc tallers de manualitats Dracs mòbils, un taller de màscara de dracs i creació de barrets i l’Espai de lectura i espai de joc infantil. A les 12 h, s’ha programat un pintacares. De 12.45 a13.30 h, hi haurà un espectacle familiar.

La programació continuarà a la tarda, a partir de les 16 hores, amb tallers de manualitats Dracs mòbils, un taller de màscara de dracs i creació de barrets. I per últim, a les 18 hores, l’entrega de premis dels Biblioaventurers. Aquesta edició dels Biblioaventurers compta amb 185 participants d’entre 6 i 14 anys, que, des de mitjans d’octubre, tenen el repte de llegir fins a aquest mes d’abril deu títols. Aquest programa de foment de la lectura de la Biblioteca Josep Jardí està dedicat en aquesta edició al centenari del naixement de l’escriptor Roald Dahl, autor, entre d’altres, de Charlie i la fàbrica de xocolata i Matilda.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua, Marçal Solà, ha destacat que enguany un dia abans de la celebració de Sant Jordi tindrà lloc la Nit de la Cultura, on es farà un reconeixement a entitats i persones vinculades amb el món cultural.

La Regidoria de Relacions Ciutadanes organitzarà, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la quarta edició de l’Intercanvi de llibres. Els exemplars s'han pogut dipositar en les urnes instal·lades en qualsevol dels sis centres cívics de la localitat. El dia 23 d’abril, es podran agafar en la parada de la Xarxa de Centres Cívics tants llibres o material multimèdia com abans s’hagin deixat. En aquesta ocasió, la Regidoria ha ampliat l’intercanvi a CD de música i DVD de pel·lícules.

Com és tradicional dins de la programació anual de l’Agrupació Sardanista Santa Perpètua, l’en­titat local programa el dia de Sant Jordi un concert amb la Cobla Sant Jordi. L’actuació tindrà lloc a partir de les 22 hores al Teatre del Centre. La formació ha anunciat que interpretaran onze peces, la majoria sardanes. La cobla Sant Jordi, fundada a Barcelona el 1983, té el títol de Cobla Ciutat de Barcelona, atorgat per l’Ajuntament d’aquesta ciutat, des del 1997.

Sant Jordi, a CAM Bernades

La Comissió gestora de CAM Bernades també organitza una nit de Sant Jordi. Actuaran els DJ’s: dj ogt (clownia / lo submarino), dj R’asta (Salamandra / Rebel Party) i dj Chekere (Caníbal Sound System / Apolo). L’obertura de les portes està prevista per a les 23.30 h. i la fi de festa serà a les 5.30 h. L’organització recorda que és obligatori presentar el DNI.


Foto: Jornada de Sant Jordi a Santa Perpètua l'any passat / L'Informatiu 

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]