hola

Una mostra, una nova sessió d' Improshow i teatre infantil són altres propostes culturals d'aquest cap de setmana a Santa Perpètua. Avui a les 20 hores a l’Espai 1 de la Granja Espai Cultural s’inaugura l’exposició “Art en família” de Jaume Ibars, Joan Alfaro, Joaquim Alfaro i Pol Sans. La mostra, que recull escultures, pintures, ceràmica i fotografies; es podrà visitar fins al 28 de febrer.


La Regidoria de Joventut organitza demà dissabte una nova sessió d’Improshow, a càrrec de la companyia Planeta Impro. L’activitat tindrà lloc a partir de les onze de la nit a CAM Bernades, tot i que les portes de l’equipament obriran mitja hora abans. Joventut ha explicat que l’Improshow és un espectacle fresc, original i 100% interactiu en el qual els actors surten a escena sense guió i el públic decideix què passarà en un espectacle diferent i únic a cada funció.

D'altra banda, Xarxa Santa Perpètua programa aquest diumenge l’espectacle La Bella i la Bèstia. La representació tindrà lloc a partir de les 18 hores al Teatre del Centre Parroquial. El preu de les entrades és de 7 euros. Els nens, fins a 14 anys, poden obtenir el carnet Xarxa amb el qual el preu és de 4 euros. La companyia Veus-Veus recrea una de les més fantàstiques històries d’amor, on no hi ha lloc per la intolerància, i juga amb colors molt vius. La companyia presenta un particular muntatge amb cançons noves. Veus Veus i Xarxa Santa Perpètua anuncien un munt de sorpreses que esperen que agradi a tots els espectadors.


Foto: Detall d'una de les obres de l'exposició Art en família / Joan Alfaro

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]