hola

Santa Perpètua està a punt per viure avui la nit més màgica de l’any amb la rebuda de Ses Majestat els Reis d’Orient, al barri de la Florida. Els Reis arribaran a la plaça de l’Estació a les 18 hores i, allà, ses majestats saludaran a tothom que hi estigui esperant-los. Des d’allà, es desplaçaran en cotxes antics fins a l’avinguda Quatre i aniran saludant els infants de les carrosses participants.

La temàtica triada per la Regidoria de Cultura per a la cavalcada és la selva i sobre aquest tema estaran decorades les diferents carrosses i comparses. Està previst que l’inici de la cavalcada sigui al voltant de les 18.30 hores i el recorregut és el mateix de l’any passat: avinguda Quatre, passeig de la Florida, avinguda de Barcelona, Genís Sala, Rambla i l’arribada serà a la plaça de la Vila. A la balconada de l’Ajuntament, l’alcaldessa, Isabel Garcia, lliurarà la clau màgica del municipi a Ses Majestats.

La cavalcada anirà encapçalada per un camió ple de joguines i hi prendran part un total de quinze carrosses i 6 comparses, d’entre elles la dels tres Reis d’Orient. En total, segons ha informat la Regidoria de Cultura, a la cavalcada hi prendran part un total de 537 persones, de les quals 300 seran infants. Està previst que es reparteixin 1.800 quilos de caramels sense gluten.

L’Ajuntament de Santa Perpètua recomana que durant la cavalcada els infants vagin a coll o de la mà i no perdre’ls de vista en cap cas. Sobre la recollida de caramels les recomanacions són estrictes i no s’ha de baixar mai a la via per agafar els que quedin al pas de les carrosses i quedar-se sempre darrere de les tanques. Tampoc s’han de llençar caramels al personal de seguretat, participants ni al públic. Durant l’activitat, es demana no empènyer per accedir a una zona perquè es pot provocar una caiguda i allau.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha recordat que durant la cavalcada de Reis es poden fer servir les polseres identificatives que s'han repartit durant el Nadal al parc i la Central dels Reis per major seguretat en cas que un infant es perdi. 

Les entitats participants són les AMPA de les escoles Santa Perpètua, Els Aigüerols, la Florida, Santiga, Tabor, Col·legi Sagrada Família, el Club Natació Santa Perpètua, el Club de Patinatge artístic i les Associació de Veïns La Creueta i Els Comerciants. L’Ajuntament ha volgut agrair la col·laboració dels infants de pintura i dibuix de l’Espai de les Arts, de Joan Remon i Josep Agramunt i de les empreses Containers Everest, Serrat Camions i El Planeta de Alba.

Com és habitual Ràdio Santa Perpètua oferirà un programa especial de la Cavalcada de Reis que començarà a les 17.30 hores i conduit per Gemma Abasolo i Andrés Aracil. 


Foto: Cavalcada de Reis l'any passat / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]