hola

Més d'una trentena d'obres formen part de l'exposició de pintura Col·lectiva de Nadal que protagonitzen l'alumnat de Pintura i Dibuix d’Adults de l’Espai de les Arts i de les aules de pintura dels Centres Cívics de Can Folguera, de Can Taió i de la Florida.


La mostra es va inaugurar el divendres 18 de desembre a l'Espai 2 de la Granja Espai Cultural amb l'assistència de l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia; el regidor de Cultura, Marçal Solà; i els professors Carles González i Manel F. Morral. L'exposició, que consta de 36 obres, es podrà visitar fins el 17 de gener.

El regidor de Cultura va destacar que aquesta mostra és fruit de la col·laboració de les regidories de Cultura i Relacions Ciutadanes i que es porta a terme des de ja fa uns anys.

Els professors van coincidir en assenyalar que les obres exposades en aquesta ocasió eren de més qualitat i que es notava una evolució en relació a altres edicions. També van destacar una major participació d'alumnes en la mostra.
L'alcaldessa, que va clausurar l'acte, va felicitar el treball dels professors i de l'alumnat i va destacar la qualitat de les obres com la feina feta tant en l'Espai de les Arts com els cursos de pintura dels centres cívics. En aquest sentit va mostrar el suport de l'Ajuntament a continuar amb aquesta activitat.

L'horari de la mostra és dijous i divendres, de 18 a 20.30 h; dissabtes, d'11.30 a 14 h (excepte primer de mes) i darrer diumenge de mes, d'11 a 14 hores.


Foto: L'alcaldessa, el regidor de Cultura i els professors van inaugurar la mostra / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]