hola

El Consell Municipal de Cultura ha aprovat per unanimitat demanar al Ple de la Corporació de Santa Perpètua de Mogoda que declari Festa d'Interès Local Els Tres Tombs amb motiu del centenari de la Societat de Carreters de Sant Antoni Abat. El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha manifestat que aquesta declaració és un reconeixement a l'entitat que commemora els seus cent anys d'història el 2016.

L'edil ha destacat que serà la primera vegada que la Corporació declararà una Festa d'Interès Local. La proposta es presentarà durant el Ple del mes de novembre.  Aquest va ser un dels punts més destacats de la constitució del Consell Municipal de Cultura que es va celebrar a principis del mes de novembre i que va presidir l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia. Més d'una vintena de membres va assistir a la primera reunió, que es va desenvolupar a La Granja Espai Cultural. Durant la trobada es va presentar l'oferta formativa de l' Escola Municipal de Música i Dansa, de la Biblioteca Josep Jardí, de l'Espai de les Arts, i de la programació estable, entre d'altres. Solà ha destacat que aquest curs estan matriculats 704 alumnes al centre educatiu musical, dels quals 94 resideixen fora de Santa Perpètua.  

El Consell Municipal de Cultura també va realitzar una valoració de la passada Festa Major d'estiu i va presentar la programació de Nadal i Reis que en aquesta edició comptarà amb novetats com la Central dels Reis que tindrà lloc del 2 al 4 de gener i el parc de Nadal, una nova proposta d'activitats infantils. La programació, que inclou el Concert de Nadal, finalitzarà amb la cavalcada de Reis que un any més arribaran al municipi en tren. En aquesta ocasió una desena d'entitats del municipi col·laboraran amb Ses Majestats.  

També es va avançar que els Premis Cultura 2016, que s'atorguen durant la Nit de Cultura, es canviaran per distincions, tant a entitats com a personalitats, i podrà recaure en més d'un, segons ha informat Marçal Solà. Durant la propera edició de la Nit de Cultura es convocarà el Premi Santa Perpètua de Poesia i Contes Breus.


Foto: Imatge de la darrera edició d'Els Tres Tombs, celebrada al febrer d'aquest any / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]