hola

Demà dissabte 24 d'octubre, coincidint amb el Dia de les Biblioteques, la Biblioteca Josep Jardí posarà en marxa un cicle de sessió de cinema que es programarà un dissabte al mes. L'objectiu dels treballadors de la Biblioteca és poder oferir cinema de manera habitual, també entre setmana, als seus usuaris com a complement d'altres activitats com ara els diversos clubs de lectura.

Per començar aquesta mena de cineclub de la Biblioteca s'han programat tres pel·lícules de cinema infantil, en dissabte a les 11 del matí, per als propers tres mesos. La primera projecció serà demà i la pel·lícula seleccionada ha estat Frozen; el 7 de novembre, es projectarà Zipi y Zape y el club de la canica; i el 5 de desembre es passarà Lego Star Wars. 

La idea de la Biblioteca Municipal és vestir la projecció del cinema familiar amb activitats paral·leles. En el cas de l'estrena, aquest dissabte i coincidint amb el Dia de les Biblioteques els infants podran assistir a la projecció disfressats dels seus personatges favorits de Frozen i fins i tot podran maquillar-se de mans de dues professionals. Les persones interessades han hagut de recollir els tiquets tant per a la projecció de la pel·lícula com per al maquillatge. Les entrades estan exhaurides. L'activitat es farà a l'Espai 2 que té una capacitat de 60 persones. La bibliotecària María Cerrajero ha explicat que fa anys que els treballadors de la Biblioteca volien fer sessions de cinema a l'equipament i que aquest octubre es començarà a fer cinema familiar.

Demà la Biblioteca estrena les noves sessions de cinema, a les 11 hores amb la pel·lícula Frozen. D'altra banda, la Biblioteca Josep Jardí canvia el seu horari a partir d'aquest dilluns 26 d'octubre. L'equipament municipal modifica els dies i les hores d'obertura matinal i a partir d'ara obrirà portes al matí de 9.30 a 13.30 hores els dimarts, els dijous i els dissabtes.


Foto: la primera de les sessions serà Frozen / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]