hola

Paella guanyadora

La paella del grup Los Incansables ha esdevingut la guanyadora absoluta del 23è Concurs de Paelles de Festa Major, celebrat durant aquest matí i migdia al parc de Catalunya. Ha estat la primera vegada que la mateixa paella aconsegueix els dos primers premis del certamen, segons ha indicat la Regidoria de Cultura. Un total de 30 plats han participat avui al Concurs, el que representa el màxim d'inscripcions permès.

El Concurs de Paelles ha repartit enguany un total de 450 euros i, com a novetat, els premis a la decoració estaven dotats econòmicament. El grup guanyador, Los Incansables, ha obtingut, pel que fa a la degustació, un premi en metàl·lic de 125 euros i dues entrades per assistir a l'espectacle Mar i Cel de Dagoll Dagon, al Teatre Victòria de Barcelona, i un altre de 75 euros, per la decoració.

El segon premi de la degustació ha recaigut en la paella Mr. Fumet, del grup de Joan Denis Castillo i està dotat amb cent euros; mentre que la tercera classificada ha estat la paella Los Torregil, del grup d'Elisenda Gil, i ha obtingut 75 euros. Pel que fa als premis a la decoració, els segons classificats, Los Alba, del grup de Jordi Alba, han rebut 50 euros. La paella de l'Associació Gaudeix Mas Costa ha obtingut el tercer premi, dotat amb 25 euros.

El grup guanyador ha presentat dues paelles complementàries. Una primera, que representava el personatge del “comecocos” i una segona d'arròs negre protagonitzada per un dels fantasmes fet amb pebrot vermell. Los Incansables són un grup format per 17 amics que han participat per primera vegada al certamen tots vestits amb la mateixa samarreta identificativa.  “El secret de la nostra paella ha estat la boníssima qualitat dels ingredients i el fet que hem posat il·lusió i que som un grup que ens agrada molt fer paelles”, han explicat Armando Sánchez i Óscar Suñé, els cuiners del plat guanyador. Los Incansables tenen un equip de futbol i atribueixen el seu nom al fet que “sempre som els últims en marxar a tot arreu, no ens cansem”, han explicat. Sánchez i Suñé han coincidit en assenyalar que han passat una molt bona jornada i han assegurat que l'any vinent repetiran.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia i els regidors de Cultura, Marçal Solà, i de Solidaritat i Cooperació Internacional, Sergi Hernández, han lliurat els premis conjuntament amb membres de la Comissió de Festa Major, que han format el jurat del certamen. La Comissió ha volgut destacar la qualitat i el bon gust dels plats en general i ha explicat que no han pogut valorar la decoració d'alguna de les paelles per no complir el punt de les bases que requereix que tots els guarniments han de ser comestibles.

Foto: Alguns dels membres de Los Incansables, amb les paelles guanyadores del Concurs / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]