hola

Marc Tort, de Santa Perpètua, i Marta Castillejo, del FC Barcelona, van guanyar la 2a Cursa popular de Festa Major disputada dissabte 5 de setembre. Aquesta prova va comptar amb 177 inscrits, dels quals van acabar la carrera de cinc quilòmetres 165. El responsable del Club d'Atletisme Som-hi! Santa Perpètua (CAS), Paco Anguera, es mostrava molt content ja que "s'ha doblat el nombre de participants respecte la primera edició" i va destacar que "moltes persones han corregut aquí per primera vegada o ha estat una de les seves primeres incursions en l'atletisme"

El guanyador absolut de la 2a Cursa popular de Festa Major ha estat el perpetuenc Marc Tort, del Club Esportiu Fondistes Fem Força, amb un temps de 16:54. Tort competia per segona vegada en aquesta carrera i en la primera ocasió va quedar segon. En segona posició va arribar Xavi Boneta (17:07) i tercer va ser Nadhamet Ait Addi (17:11). Marc Tort estava molt content tant per la victòria com pel temps assolit ja que va afirmar que "per ser inici de temporada és una bona marca".

En categoria femenina, Marta Castillejo, del Futbol Club Barcelona, va ser la vencedora amb una marca de 21:03. La segona va arribar Linda Arnott (21:58) i tercera va quedar Carolain Avila (22:53). Marta Castillejo, que era la primera vegada que participava a la cursa, va dir que li havia agradat molt el recorregut i no descartava tornar a participar.

Entre els corredors hi havia moltes persones de Santa Perpètua, aficionades de l'atletisme, que van decidir participar per primera vegada en una cursa.

Foto: Sortida de la 2a Cursa popular de Festa Major / L'Informatiu

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]