hola

L’empresa farmacèutica Zambon patrocina amb 10.000 euros l'Escola Municipal de Música i Dansa de Santa Perpètua. La directora general de Zambon, Elena Zabala, i l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, han signat aquest dijous 16 de juliol a la sala de la Junta de Govern el conveni de patrocini. L'import es destina a la Jove Orquestra de Santa Perpètua de Mogoda (la JOSPeM), el Cor Jove i la Banda Jove de l’Escola Municipal de Música i Dansa.

L’empresa, ubicada al polígon industrial de Can Bernades-Subirà, patrocina des de l’any 2005 la Jove Orquestra, encara que l’any 2004 ja va signar un conveni de col·laboració amb motiu de la Setmana Temàtica que l'Escola de Música va dedicar a la Salut. 

La directora general de Zambon España, Elena Zabala ha manifestat que l'empresa col·labora amb Santa Perpètua on te la seu amb l'objectiu de donar suport a la cultura i als joves, i en aquest cas, al projecte del centre. Zabala ha explicat que Zambon Espanya celebra aquest any 55 anys i que per aquest motiu han volgut ampliar la subvenció a 10.000 euros. La col·laboració fins ara era de 9.000 euros.

Zambon España es troba en un període de creixement gràcies l'ampliació a dues noves àrees terapèutiques, segons ha explicat la seva directora Elena Zabala, que ha afegit que una important innovació és el medicament que ja ha començat a fabricar-se per a malalts de fibrosi quística. La directora també ha avançat que l'any que ve la multinacional llençarà al mercat un nou medicament per als malalts de Parkinson.

A l'acte de signatura també han assistit el regidor de Cultura, Marçal Solà, i el director de l'escola, Eliseu Ribes, que han valorat positivament el patrocini. Solà s'ha mostrat molt content de la col·laboració que manté des de fa més de deu anys Zambon amb l'Ajuntament i espera que continuï.


Foto: Un momnet de la signatura del conveni entre l'Ajuntament i Zambon / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]