hola

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Unes 70 persones, entre cantants, ballarins i guitarristes, van participar a la tercera edició del festival fi de curs de la Casa de Andalucía. L'entitat va celebrar l'activitat al Parc Municipal aquest dissabte 11 de juliol i es va mostrar satisfeta per l'assistència de públic, unes quatre-centes persones.

La presidenta de la Casa de Andalucía, Mar Segura, va expressar que "hem superat les millors expectatives" i va valorar la temporada molt positivament ja que "hem reforçat els quadres de ball, que han passat de sis a deu, i s'ha incrementat el número de professors al passar d'un a tres". Va afegir que això "ens ha permet reforçar, créixer com a entitat i millorar la qualitat artística, i s'ha reflectit molt bé durant el festival".

La Casa de Andalucía compta actualment amb 85 socis. La membre de l'entitat Míriam Serrano ha explicat que el número de persones que volen col·laborar amb l'entitat augmenta any rere any i ha informat que la propera temporada començarà amb la Festa Major on instal·laran una caseta on programaran activitats, "no sols de flamenc, sinó de tot tipus". També ha recordat que col·laboren amb nombroses entitats com Arts Humanes i dansa del ventre.

Durant el festival van actuar els quadres de ball Al-Alba, Albero, Azahar, Azalea, Embrujo, Nacar, Revuelo, Templanza, Zambra i l'escola de sevillanes Al compás. A més, per primera vegada va participar l'escola de cajón flamenco de l'entitat a càrrec d' Óscar Sánchez. Com a invitades també van actuar les cantants Andrea Garcia i Anna Giménez acompanyades a la guitarra per Juan Antonio Sánchez i David Jiménez i els professors María Márquez, Estefanía Cantano i Manuel Belmonte van tancar el festival.


Foto: La Casa de Andalucía ha tancat la temporada amb un festival flamenc al Parc Municipal

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'L’avi Tonet', nova proposta de teatre infantil de Xarxa Santa Perpètua
16 Nov 2018 11:05 - Redacció'L’avi Tonet', nova proposta de teatre infantil de Xarxa Santa Perpètua

Xarxa Santa Perpètua programa el 18 de novembre l’obra L’avi Tonet , de la companyia Jordi [ ... ]

La Coral Renaixença i la Coral Xiribec protagonitzen el Cicle de Concerts de Tardor
09 Nov 2018 11:35 - RedaccióLa Coral Renaixença i la Coral Xiribec protagonitzen el Cicle de Concerts de Tardor

Diumenge 11 de novembre a les 12 hores al Teatre del Centre Parroquial actuaran la Coral Renaixença [ ... ]

Trobada de germanor de la Casa de Andalucía
08 Nov 2018 14:03 - RedaccióTrobada de germanor de la Casa de Andalucía

La Casa de Andalucía va celebrar el 27 d'octubre el sopar del dia del soci al Centre Cívic la Florida. [ ... ]