hola

La projecció de la pel·lícula francesa Samba inaugura aquest divendres 3 de juliol el cicle de Cinema a la fresca, que organitza la Regidoria de Cultura durant les nits de divendres del mes de juliol. La sessió tindrà lloc a la plaça de l’Era a partir de les 22 hores i l’entrada és gratuïta.

Samba és una comèdia dramàtica dirigida per Olivier Nakache i Eric Toledano i protagonitzada per Omar Sy i Charlotte Gainsbourg. La pel·lícula narra la història de dos estranys que podran trobar el camí de la felicitat junts. Samba, un senegalès que va arribar a França fa deu anys, i l’Alice, una executiva que està passant una mala època a la seva vida i pateix d’esgotament i estrès. La pel·lícula ha estat produïda pels directors d’Intocable.

El segon llargmetratge del cicle està dedicat al cinema d’animació amb la projecció de Lego, la pel·lícula. El film, que es projectarà el 10 de juliol, narra la història d’Emmet, una figureta Lego absolutament normal i fidel a les normes que és identificada per error com la persona més extraordinària i la clau per salvar al món. Es veu llavors immers en una recerca èpica per detenir un malvat tirà al costat d’un grup de desconeguts, una aventura per la qual Emmet no està preparat en absolut.

El cicle es tanca el 17 de juliol amb la projecció de Los juegos del hambre: Sinsajo. Parte I. La sessió també començarà a les 22 hores a la plaça de l’Era, que, una vegada més, es transformarà en una sala de cinema a l’aire lliure.


Foto: Una sessió de Cinema a la fresca de l’any passat / L’Informatiu 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]