hola

La Biblioteca Josep Jardí clourà el 8 de maig a partir de les 17 hores l’activitat infantil i juvenil estrella de l’equipament, el Menja lletres. Dos-cents nens i nenes es van inscriure per participar en aquest joc literari que consisteix a llegir un mínim de 10 llibres entre els mesos d’octubre i abril, dels quals 115 han aconseguit la fita. Des de la Biblioteca, es mostren satisfets per la bona acollida del certamen i valoren molt positivament l’aprenentatge dels infants participants.

L’equipament ha introduït aquesta edició alguns canvis en l’activitat amb l’objectiu de fomentar el fons literari infantil i juvenil i donar a conèixer entre els participants autors i col·leccions disponibles.

La festa cloenda de l’activitat consistirà en un berenar i en la instal·lació de jocs gegants al pati de l’Era. A partir de les 18 hores, tindrà lloc el lliurament de premis als participants que han aconseguit la fita de llegir els deu llibres. Aquests rebran una samarreta commemorativa, un llibret amb els resums dels llibres llegits durant l’activitat i unes bales que formen part de la mateixa activitat.

Durant tot el curs, la Biblioteca ha organitzat activitats paral·leles al Menja lletres, de foment del fons literari infantil i juvenil entre els seus usuaris. Així, ha portat exposicions com Grimm (dels germans Grimm), la Nit o la del grup d’infants de l’Espai de les arts, que van elaborar peces sobre la literatura infantil.


Foto: imatge de l'activitat menja lletres a la Biblioteca / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]