hola

La Santa Moguda es consolida a la programació de la Festa Major d'Hivern després de la bona acollida dels actes organitzats el divendres i dissabte per la comissió organitzativa.
Diverses entitats han col·laborat en l'elaboració d'un programa adreçat a tots els públics, des d'infants passant per joves i adults.

Divendres, Moguda Perpètua va organitzar el sisè Corretasques que va vendre tots els tiquets de l'activitat. El grup d'animació Steak Band va acompanyar els joves en el seu recorreguts per diferents bars del municipi fins a arribar a CAM Bernades, on tenia lloc una Moguda de Nit, organitzada per Joventut. 

Dissabte l'escenari es va traslladar al parc Municipal, ubicació oficial de la Santa Moguda des de fa tres anys. La Coordinadora d'AMPA va tornar a organitzar el mercat d'interncavi de joguines amb l'objectiu de fomentar un consum responsable i allargar la vida útil de les joguines i es van registrar un gran nombre d'intercanvis, segons els organitzadors. La coordinadora va anunciar que de cara a properes edicions inclouria altres objectes diferents a joguines per a intercanviar. La jornada també va servir per recollir signatures per la ILP d'Educació i donar a conèixer noves entitats com La Torrentera i el Casal Popular.

Durant la jornada va tenir lloc un espectacle a càrrec de los Magtàsticos que va sorprendre amb més d'un truc de màgia i el dinar popular va aplegar més de 120 persones. L'organització ha mostrat la seva satisfacció per l'augment de participació als actes de la Santa Moguda i parlen de consolidació de l'activitat en el marc de la Festa Major d'Hivern. El Refugi va acollir nous nens en una jornada d'esplai obert i CAM Bernades va acollir el comiat de la Santa Moguda amb un concert a càrrec d'Atversaris i Fantactels, amb la resposta de força gent tant de fora com de Santa Perpètua.

Abans del dinar popular, representats de la comissió organitzador de la Santa Moguda van fer lectura del pregó de la festa que destacava especialment la creació de xarxes i complicitats entre entitats. El pregó també es feia ressò de la diada de la dona i expressava que “si les dones movem el món, aquest any l’aturarem! Perquè com les entitats que organitzen aquesta festa, les dones son imprescindibles en el nostre dia a dia”.

Una de les membres de la comissió organitzadora, Carla Batalla, expressava la seva satisfacció pel desenvolupament de la festa i destacava la creixent participació.


Foto: imatge del dinar popular de la Santa Moguda. Es van vendre tots els tiquets / Josep Cano

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]