hola

orquestra_cambraActualitat - Cultura

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà protagonitzarà el primer Concert de l'any, que tindrà lloc aquest diumenge 11 de gener a les 19 hores al Teatre del Centre Parroquial. Sota el títol Valsos i Polques de Viena i l'Empordà, l'orquestra ha preparat un concert, dividit en dues parts, on interpretarà un total de nou obres. L'activitat clausurarà la programació de Nadal i Reis que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Santa Perpètua durant aquestes dates.

Les invitacions es poden recollir avui, demà i divendres de 17 a 21 hores a la Granja Soldevila. La Regidoria ha informat que només es podran recollir un màxim de quatre entrades per persona. Si en quedessin es podrien recollir el mateix diumenge una hora abans de l'inici del concert.

El primer Concert de l'any inclou quatre obres de Johann Strauss, entre elles, El vals de l'emperador i El bell Danubi blau. També interpretaran peces d'Albert Cotó, Josep Blanch i Josep Serra.

L'Orquestra de Cambra de l'Empordà (OCE) es va fundar a Figueres l'any 1989. Enguany, tot coincidint amb el seu 25è aniversari, presenta una renovada formació composta per brillants i joves intèrprets compromesos amb la música dels compositors catalans (dels quals l'OCE sempre interpreta almenys una obra a cada concert) i també amb la innovació constant.

Les invitacions per al Primer Concert de l'Any que tindrà lloc aquest diumenge es poden començar a recollir aquesta tarda.

Foto: imatge de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà / Facebook Orquestra de Cambra de l'Empordà

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]

L'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres
12 Abr 2024 09:40 - RedaccióL'EMA organitza aquest dissabte la IX Trobada de Guitarres

La IX Trobada de Guitarres aplegarà 135 alumnes de guitarra de 12 escoles municipals de Catalunya, [ ... ]