hola

L'escriptor Pep CampsCultura - Biblioteca

Pep Camps, veí de Palau-solità i Plegamans, presentarà el llibre Senzill manual de comunicació aquest dimarts 28 d'octubre a les 19 hores a la Biblioteca Josep Jardí de Santa Perpètua. És el primer títol d'aquest pedagog i formador que veu d'aquesta manera com es compleix un desig de publicar un llibre.

Està adreçat a qualsevol persona interessada a millorar com a persones alhora de comunicar-se amb altres persones en l'entorn personal i professional. Està escrit amb un llenguatge planer i entenedor per a qualsevol tipus de públic, sense oblidar la fonamentació teòrica. El llibre està dividit en sis capítols i cadascun combina una part teòrica, il·lustrada amb imatges i al final de cada un es planteja una sèrie d'exercicis pràctics per anar realitzant a mesura que se'n fa la lectura. I s'incorpora també un petit conte explicatiu del capítol que s'acaba de llegir.

Les explicacions dels diferents temes també van acompanyades de multitud d'exemples, tant de l'àmbit personal de Pep Camps com de l'àmbit professional. Camps ha explicat que també "s'ofereix un qüestionari personal per emplenar i autocomprovar la personalitat de cadascun que ens condiciona el sistema de comunicació i anima a revisar els propis patrons comunicatius que tenim per dirigir-nos als demès".

Pep Camps ha explicat que la idea de fer un llibre va sorgir per recollir tot allò que explica en els cursos de formador en temes de comunicació i intel·ligència emocional i il·lustrar-ho amb petites històries qua e també tenen un rerefons educacional. Segons Camps tothom necessita comunicar-se millor sobretot en les formes molts cops massa agressives i per això s'ofereix un qüestionari personal per emplenar i autocomprovar la personalitat de cadascun que ens condiciona el sistema de comunicació i anima a revisar els propis patrons comunicatius que tenim per dirigir-nos als altres.

Foto: Pep Camps presenta aquest 28 d'octubre el seu llibre a la Biblioteca / Pep Camps

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]