hola

Actualitat - Cultura

La Biblioteca de Santa Perpètua ha programat per avui dues activitats relacionades amb l'anglès. A les 17.30 hores, tindrà lloc la primera Hora del conte en anglès d'aquest curs. El col·laborador de l'equipament cultural Lawrence Witty serà l'encarregat de la sessió que està destinada a infants a partir de P-4 i és totalment gratuïta.

L'altra activitat d'avui és una sessió per donar a conèixer el fons disponible sobre l'aprenentatge de l'anglès. La directora de la Biblioteca, Almudena Cordero, s'encarregarà d'explicar tot aquest fons a les 19.30 h.

La Biblioteca vol presentar els llibres, revistes i altres materials que hi ha a les sales i ajudar així a les persones que volen aprendre o millorar el seu nivell d'anglès. La presentació, que durarà un quart d'hora, servirà per donar a conèixer els recursos de la Biblioteca per a l'aprenentatge de l'anglès. Des de l'equipament es subratlla que els serveis de la Biblioteca són gratuïts.

La directora de la Biblioteca, Almudena Cordero, apunta que el coneixement dels idiomes és molt important i que l'equipament ha notat un increment de les consultes sobre aquests estudis i ha augmentat els seus recursos. Cordero comenta que al setembre hi ha moltes persones que fan el propòsit de millorar el seu nivell d'anglès i que els materials de la Biblioteca poden ajudar molt.

D'altra banda, la Biblioteca Municipal s'ha adherit a la Setmana de la Gent Gran. Els majors de 65 anys que es facin el carnet gratuït durant aquests dies rebran un obsequi, a més de gaudir de tots els avantatges que ofereix ser usuari de l'equipament.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]