hola

ManguaraCultura - Festa Major d'Estiu

La Casa de Andalucía va participar per primera vegada en el festival flamenc que dissabte de Festa Major es va celebrar al parc Municipal. L'activitat va combinar les actuacions dels quadres de ball de la casa de andalucia, que van obrir el festival; els quadres del Centro Cultural Andaluz; les sevillanes, rumbes i tanguillos del grup Manguara; i els balls de saló de l'entitat Al Compàs que va clausurar l'acte. El festival de flamenc i el ball, un any més, va tornar a omplir de públic el parc Municipal.

La presidenta de la Casa de Andalucía, Mar Segura, es mostrava satisfeta de la primera participació de l'entitat local al festival i va recordar l'ampli programa d'activitats que ofereixen a la caseta durant la Festa Major. Va afegir que malgrat la tempesta de divendres a la nit, que va deixar la caseta sense llum i a les fosques, la diversió, el cant i el ball va continuar.

Per la seva banda, la presidenta del Centro Cultural Andaluz i membre de la Comissió de Festes, Merche Expósito, considerava un encert l'elecció del grup Manguara per actuar durant la Festa Major i va destacar la gran presència de públic en el festival. Va recordar les activitats que programen a la caseta del centro i va destacar la paella per la gent gran o l'elecció de les reines del carnaval.

Després de l'actuació del grup Manguara, el festival va finalitzar amb l'exhibició de balls de saló d'Al Compàs que també va comptar amb la participació del grup del Casal de la Gent Gran.

Foto: actuació del grup Manguara / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]