hola

Comunicació - Festa Major

La Festa Major es podrà seguir un any més a les xarxes socials. Twitter, Facebook i Instagram seran les tres plataformes a través de les quals la ciutadania podrà informar-se i participar-hi virtualment. Des de la Regidoria de Comunicació, es vol potenciar un any més el hashtag #fmspm2014.

L'Informatiu organitza per segon any un concurs a Instagram. Per participar-hi, cal etiquetar les fotografies amb el hashtag #fmspm2014. Des de Comunicació, es recorda que cal que el perfil sigui públic per tal que les imatges puguin optar als premis. Un jurat format per tècnics de la Regidoria i pel patrocinador Gramcanvas escollirà les tres fotografies guanyadores entre les deu que obtinguin més "m'agrada". Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram a llenços i altres suports. A més, la imatge guanyadora sortirà publicada a la propera edició de l'Informatiu del 26 de setembre. Les bases es poden consultar al web de la publicació.

D'altra banda, un any més, es podrà consultar tota la programació de la Festa Major a través de l'aplicació per a dispositius Android InfoSPM. Aquesta eina es pot descarregar de forma gratuïta des de Google Play i, a més de tenir accés als mitjans municipals, permet a l'usuari consultar el programa de la Festa Major per dies, amb els recorreguts, les bases dels concursos i un mapa interactiu amb les localitzacions. La informació es pot consultar també a través d'altres dispositius com ara ordinadors i tauletes a través del web http://bit.ly/prFMSPM. La programació també es podrà seguir a través del Facebook de Festa Major i el twitter @avuiaspm, espais que s'aniran actualitzant i on també s'anirà informant en cas d'incidències en la programació.

Pel que fa al web de l'Infor­matiu, que es pot consultar a linformatiu.staperpetua.org, mantindrà informada la ciutadania de les activitats de la Festa Major amb notícies diàries acompanyades de fotografies. Aquestes publicacions seran compartides també al compte de Twitter de la publicació.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]