hola

InstagramComunicació - Festa Major

L'Informatiu torna a convocar el concurs de fotos de Festa Major a la xarxa Instagram. Aquells que vulguin participar hauran de tenir un perfil públic a Instagram i etiquetar les seves instantànies de la Festa Major amb el hashtag #fmspm2014. Enguany, un jurat triarà les tres imatges guanyadores, d'entre les deu que registrin més M'agrada a la xarxa. Els guanyadors rebran la seva imatge impresa en un llenç. Aquest premi està patrocinat per Gramcanvas, una aplicació per a mòbils creada pel perpetuenc Luis Ramón Hernando, que permet imprimir les fotos d'Instagram en llenços i altres suports. Els concursants poden presentar totes les fotos que vulguin entre els dies 3 a 9 de setembre sobre la Festa Major. L'Informatiu donarà a conèixer el guanyador del concurs deixant un comentari a les fotos guanyadores en un termini de set dies naturals.

 

Des de Gramcanvas, han explicat que les mides seran diferents per als tres primers classificats: el primer, rebrà el seu llenç de 50x50 centímetres; el segon, de 40x40 cm i, el tercer, de 30x30 cm. A més, la imatge guanyadora sortirà publicada a la propera edició de l'Informatiu del 26 de setembre dins del recull fotogràfic de la Festa Major. Les bases d'aquest concurs es poden consultar en aquesta mateixa notícia.

El jurat estarà format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador Gramcanvas.

Una fotografia del Castell de focs va guanyar la primera edició del concurs Instagram de Festa Major de Santa Perpètua que impulsa l'Informatiu amb el patrocini de Gramcanvas. Una imatge del Correfoc i una altra de la matinal infantil d'El Refugi també van resultar premiades. Durant el certamen es van etiquetar un total de 325 imatges en el període establert tot i que només 181 fotos eren d'usuaris públics.

Bases del concurs: 

1. El concurs poden participar tots aquells usuaris de l'aplicació mòbil Instagram que realitzin fotografies sobre la Festa Major. Només les fotografies que compleixin amb la temàtica del concurs podran ser seleccionades.

2. La participació al concurs implica que el participant tingui un compte públic a Instagram i que respecti les condicions d'aquesta xarxa.

3. Les fotografies han de ser etiquetades amb el hashtag #fmspm2014 i compartides a Instagram.

 

4. L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació de la fotografia, si alguna imatge vulnera els drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.

 

5. El concurs és vàlid per a totes les fotografies realitzades i pujades entre el 3 i el 9 de setembre de 2014 (ambdós inclosos).

 

6. No s'acceptaran fotografies fora d'aquestes dates.

 

7. Cada participant pot participar amb tantes fotos com vulgui dins de les dates del concurs i sempre d'acord amb la temàtica del mateix.

8. Les deu fotografies que compleixin amb aquests terminis i comptin amb més vots (M'agrada) dels usuaris seran les seleccionades per a optar als premis..

9. Un jurat format per tècnics de l'Informatiu i pel patrocinador del Concurs, Gramcanvas, triarà les tres instantànies guanyadores d'entre les deu més votades.

10. Els premis seran els següents: primer premi un llenç de 50x50 de la seva fotografia guanyadora; segon premi un llenç de 40x40 i tercer premi un llenç de 30x30.

11. Els concursants cedeixen els drets d'imatge de les seves fotografies per que puguin ser publicades a l'informatiu, al seu web i a les xarxes socials.

 

12. L'Informatiu es posarà en contacte amb els guanyadors a través d'Instagram deixant un comentari a les fotografies guanyadores.

 

13. L'organització donarà a conèixer els guanyador en un termini de set dies naturals una vegada hagi finalitzat el concurs.

14. L'Informatiu es reserva el dret de rebutjar i excloure de la participació del concurs qualsevol foto que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]