hola

Gairebé 75 obres, 43 escultòriques i 31 pictòriques conformen l'exposició Tres passes, de l'’artista Elias Colomé. La mostra, que es podrà visitar fins el 9 de juny a la Sala d’Exposicions La Granja, permetrà al visitant entendre bé l’univers i l’imaginari de l’artista i captar la seva pulsió incansable per la creació i l’art a partir de la imaginació i els reptes tècnics.

Tres passes és un recull significatiu d’algunes obres que expliquen el seu recor­regut creatiu incansable així com vital, des d’uns orígens autodidactes de la mà del grafiti, a l’expressió en tres dimensions de l’escultura i la barreja de materials com el fang i el ferro i influències.

Elias Colomé va inaugurar l'exposició el 3 de maig acompanyat de l'artista Jaume Vallverdú i del regidor de Cultura, Marçal Solà.Colomé va explicar que el títol de l'exposició està motivat per les diferents passes de la seva trajectòria com a artista des del grafiti a l'escultura i de l'escultura al fang i el ferro. L'artista va explicar que a l'exposició "ensenyo el meu món interior".Colomé, veí de Granollers, és la primera vegada que exposa a Santa Perpètua.


Durant l'acte d'inauguració l'artista Jaume Vallverdú va reclamar al regidor de Cultura millores a la Sala d'exposicions que va qualificar d'un bon espai però amb mancances en la il·luminació i el terra. Marçal Solà va anunciar que es treballa en un projecte per millorar aquest espai i que serà una de les actuacions que s'incloguin en el Pla d'Actuació Municipal.


Foto: Un moment de la inauguració / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte
17 Maig 2024 11:35 - Redacció'Solar', de Mos Maiorum, és l'aposta d'Efímera aquest dissabte

El proper espectacle d’Efímera serà Solar, aquest dissabte 18 de maig a la Sala Telers, una creació [ ... ]

El grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'
17 Maig 2024 09:52 - RedaccióEl grup de teatre Tàndem representa per última vegada 'Un cop a l’any'

El Grup de Teatre Tàndem representarà l’obra Un cop l’any aquest diumenge 19 de maig al Teatre [ ... ]

El MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus
16 Maig 2024 10:05 - RedaccióEl MTIV se suma a la celebració del Dia Internacional dels museus

El Museu del Treball i la Indústria Viva (MTIV) se suma a la celebració del Dia Internacional dels [ ... ]