hola

Aquest diumenge 19 de setembre torna el teatre familiar i infantil amb la programació de Xarxa Santa Perpètua. Després d'una temporada en blanc per culpa de la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, l'entitat local ha tornat a programar teatre cada tercer diumenge de cada mes. De moment, i a l'espera de com evolucioni la situació sanitària i les restriccions, te programat el que resta d'aquest 2021.

L'obra que inaugura la temporada 2021-2022 de Xarxa Santa Perpètua és La Sireneta i l'illa de plàstic, de la companyia Dreams Teatre que es posarà en escena diumenge 19 de setembre a les 18 h al Teatre del Centre Parroquial. Es tracta d'un musical en el qual Dreams Teatre ha adaptat la història de la Sireneta per tractar un tema medi amiental i de sensibilització.

La sinopsi ens diu que és el quinzè aniversari de la Sireneta i per primer cop sortirà a cantar a la llum de la lluna. És un dia molt especial pels habitants del fons del mar i preparen una gran festa. Però les Notícies d'Ona Mar adverteixen que una gran massa de deixalles tòxiques s'apropa al Palau de Corall; una immensa illa de plàstic que no para de créixer i que acabarà destruint l'ecosistema marí. En assabentar-se que el seu estimat mar està en perill, la Sireneta vol lluitar contra el terrible monstre de plàstic. Però l’ambiciosa medusa, que odia a la Sireneta, té uns altres plans per a ella. Podrà la nostra jove Sireneta salvar el mar del desastre ecològic…?

La gran novetat d'aquesta temporada de Xarxa Santa Perpètua és que les entrades es poden adquirir online a través de la pàgina web https://laxarxasantaperpetua.fila12.cat/ . Això permet tenir entrades numerades i el programa deixa sense vendre les cadires necessàries per mantenir les distàncies de seguretat Covid.

La presidenta de Xarxa Santa Perpètua, Sílvia Reverté, ha afirmat que l'entitat afronta amb molta il·lusió aquesta nova temporada que serà de retrobament amb les famílies i infants al teatre.Reverté ha explicat que, per ara, s'ha fet una programació fins al desembre, però que la intenció és fer tota la temporada, però això dependrà de l'evolució de la pandèmia i de les mesures que es vagin imposant a cada moment. La presidenta de Xarxa Santa Perpètua ha anunciat que la primera funció serà de teatre musical perquè és un gènere que agrada molt al públic local i amb una de les companyies habituals a les temporades anteriors de Xarxa.


Foto: Imatge d'arxiu de presentació d'una de les temporadaes de Xarxa Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]