hola

La Festa Major 2021 de Santa Perpètua ja és història. El punt final va ser el Castell de focs musical que va anar a càrrec de la Pirotècnia Dragón. La música es va poder escoltar per Ràdio Santa Perpètua. Avui ja està disponible el vídeo amb la música al web i al facebook de la festa major i a l'Instagram de l'Informatiu.

Durant els darrers cinc dies la ciutadania perpetuenca ha pogut gaudir d'una quarantena d'actes diversos organitzats per l'Ajuntament de Santa Perpètua i per les comissions de la Festa Major i de Deskoncerts. Les novetats respecte el programa de l'any passat han estat la recuperació del Ball del fanalet, les Nits de versions, els Deskoncerts i la fira d'atraccions.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, considera que ha estat una festa en la qual han participat moltes persones, però on també s'ha vist que activitats que tenien tot l'aforament reservat després tenia seients buits que altres persones podien ocupar.

Una de les activitats amb més seguiment, a més del Castell de focs, ha estat la cantada d'havaneres del dilluns amb gairebé 500 persones. Marçal Solà ha subratllat que la gent de més edat s'ha notat en moltes activitats respecte el 2019 perquè ara amb la vacunació tenen menys por.

El regidor de Cultura ha comentat que tot i recuperar el Ball del fanalet ha estat molt diferent perquè les mesures del Procicat no permeten ballar junts, però ha destacat que les persones que han participat del ball i de les Nits de versions ho han fet respectant les mesures.

Respecte els Deskoncerts, un programa que s'ha recuperat enguany, el regidor de Cultura i de Joventut, ha valorat que ha estat una programació simbòlica ja que havia canviat l'espai, les hores i el concepte amb el públic assegut.En aquest 2021 també s'ha recuperat la fira d'atraccions que s'ha hagut d'adaptar a les mesures del Procicat, fet que ha provocat, com ha indicat Marçal Solà, cues d'accés però que, en general, s'ha desenvolupat correctament.

El regidor de Cultura ha afirmat que els actes organitzats amb motiu de la Festa Major per part de l'Ajuntament, de la Casa de Andalucía, del casal Popular Pit-roig i del Centro Cultural Andaluz han transcorregut sense incidents, però ha lamentat que s'hagin detectat botellons.

 

Foto: El piromusical va tancar la programació de la Festa Major / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]