hola

El parc Central torna a ser l’escenari on la ciutadania podrà gaudir un any més del Castell de focs, cloenda de la Festa Major aquest dilluns 6 de setembre, festiu a la localitat. Serà a partir de les 22 hores quan el cel de Santa Perpètua s’il·luminarà de colors en un dels actes més importants dels quatre dies de festa. Enguany, la proposta és encara més especial, ja que serà un espectacle piromusical que es podrà gaudir des de casa o al carrer amb Ràdio Santa Perpètua. Tothom qui vulgui escoltar la música que anirà sincronitzada amb els focs haurà d’emportar-se un receptor portàtil al lloc des d’on es decideixi gaudir de la pirotècnia, o bé un dispositiu mòbil que tingui una aplicació de ràdio. Si els focs es veuen des de casa, només cal encendre la ràdio. La música s’escoltarà en sintonitzar el punt del dial del 107.0 de l’FM. El piromusical no es podrà seguir a través de la web de la ràdio ni per Internet a causa del retard en l’emissió. L’Ajuntament recomana que la ciutadania gaudeixi dels focs artificials des de les finestres i balcons. Si es veuen des del carrer, s’han d’evitar aglomeracions i deixar espai suficient entre grups bombolla.

Activitats infantils
La programació de dilluns compta també amb activitats infantils com la que ofereix l’animador infantil Jordi Callau que torna a Santa Perpètua per oferir un espectacle on, tan els infants com els adults, no podran parar de riure, ballar, cantar i gaudir. Aquest showman també va estar present a la festa de l’any passat i en aquesta edició actuarà al pati de l’Escola La Florida a partir de les 19 hores. Una hora abans, a les 18, Puri Ortega clourà al Centre Cívic El Vapor les sessions dels contecontes sota el nom Explica-me'n un altre.

Clou els Deskoncerts
Els Deskoncerts 2021 finalitzaran avui amb Sr Wilson, un dels artistes més respectats de l’escenari de música reggae en l’àmbit nacional. La seva carrera es remunta al 2008 i des de llavors Sr Wilson ha passat per festivals internacionals molt reconeguts. El concert d’aquest artista se celebrarà al pati de l’Escola Santiga i comença a les 19 hores.

Havaneres
Les havaneres seran les encarregades, abans del Castell de focs, d’acomiadar la festa al pati de l’Escola Bernat de Mogoda . El grup Les Anxovetes tornen a visitar Santa Perpètua per oferir un repertori clàssic i tradicional maridat amb una bona guitarra i un bon contrabaix. La formació va sorgir l’any 2013 a Girona i està format per les cantants Tona Gafarot, Montse Ferrermoner, Marta Pérez, el contrabaixista Xevi Pasqual, el guitarrista Salva Gallego i el tècnic de so Xevi Salvatella. Les Anxovetes actuaran a les 20 hores i cantaran amb frescor i sinceritat a tot el públic.


Entrades
Per a la majoria d'espectacles cal reservar entrada gratuïta prèvia. Alguns tenen entrades exhaurides però es recomana entrar al web per comprovar si s'alliberen algunes. El regidor de Cultura ha apuntat que es faran cues de persones sense entrada, per si hi ha persones que no es presenten a l'espectacle i demana que s'alliberin si no s'han de fer servir per donar l'oportunitat a altres persones.

 

Foto: El piromusical tanca la programació de la Festa Major / Josep Cano

.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]