hola

Un total de 675 persones han assistit a alguns dels actes del Moguda Escènica, el Festival d'Arts de Santa Perpètua, que s'ha desenvolupat entre els dies 1 i 16 de juliol. La Regidoria de Cultura es mostra satisfeta amb el desenvolupament de totes les activitats que s'han pogut programar de manera diferent degut a la pandèmia de la Covid-19.

Moguda Escènica ha constat de dues pel·lícules del Cinema a la fresca, un dia d'Arts al carrer amb dos espectacles diferents i tres concerts a la Central Musical. Aquest cop ha calgut fer tot el festival amb l'aforament controlat i això ha permès tenir les xifres totals de públic. la jornada d'arts al carrer va acollir 85 persones, el Cinema a la fresca 130 persones i la Central Musical 460 persones. El festival d'arts va començar l'1 de juliol amb la música de Ketecalles i per l'escenari musical també van passar Rambalaya i Dani Nel·lo y Los Saxofonistas Salvajes. Es va poder gaudir dels espectacles de la Cia Mortelo&Manzini i de la Cia Circ Vermut i les pel·lícules El nostre últim estiu a Escòcia i Volant junts.

Recordem que el Moguda Escènica va néixer el 2018 com el festival d'arts del juliol, però l'any passat la pandèmia va obligar a reprogramar els espectacles al setembre en el marc del que hauria d'haver estat, si la Covid-19 ens hagués deixat, la Festa Major. Aquest juliol sí que s'ha pogut desenvolupar, però amb molts canvis, entre ells, el més destacat ha estat el canvi d'ubicació. En lloc de l'amfiteatre del parc Central, la seu ha estat el pati de l'Escola Bernat de Mogoda on es podia tenir controlat l'aforament, el compliment de les mesures de prevenció anti-covid i accessos diferenciats.

El regidor de Cultura, Marçal Solà, ha detallat les xifres d'assistència al Moguda Escènica de 2021 que degut a les circumstàncies sanitàries actuals han estat més baixos que en d'altres edicions.

Solà ha destacat que la qualitat dels grups del cartell han interessat a la ciutadania i sobre les pel·lícules ha agraït l'encert del Cineclub Cisco Mosenya a l'hora d'escollir-les.

Sobre el nou escenari del Moguda Escènica, el regidor de Cultura considera que el pati de l'Escola Bernat de Mogoda ha estat una bona alternativa per la situació geogràfica i perquè es podia instal·lar un escenari atractiu. Marçal Solà ha reconegut que el primer dia alguns veïns van trucar a la Policia Local per desconeixement de l'activitat.

 

Foto: El públic esperant l'inici del concert de Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Darrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca
22 Mar 2024 15:10 - RedaccióDarrers dies per completar el repte lector de la Biblioteca

Aquesta setmana serà la darrera del repte lector de la Biblioteca Josep Jardí: La Biblioaventura. [ ... ]

El CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua
22 Mar 2024 13:38 - RedaccióEl CREM projectarà diversos vídeos de Santa Perpètua

La secció Memòria Audiovisual del CREM oferirà el dimarts 26 de març, a les 19.30 h., a la Sala [ ... ]

El Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí
22 Mar 2024 09:08 - RedaccióEl Cineclub projecta 'El mestre que va prometre el mar', dins del Cicle Gaudí

Aquest dissabte 23 de març es podrà veure a Santa Perpètua dins del Cicle Gaudí El mestre que va [ ... ]