hola

Moguda Escènica, el Festival d’Arts de Santa Perpètua, portarà avui a les 21.30 h al pati de l'Escola Bernat de Mogoda al grup Rambalaya. Es tracta d'una formació de Rhythm & Blues formada per set grans músics. El líder és el bateria Anton Jarl que també és el principal compositor de la majoria de cançons.

Rambalaya està formada també per Jonathan Herrero a la veu, Héctor Martín a la guitarra, Matías Míguez al baix, Fernando Tejero al piano i el Hammond, els vents d’en Pol Prats, saxo tenor i baríton, i el David Pastor, trompeta. A més de formar Rambalaya i de tenir ja un disc al carrer, aquests músics tenen presència en grups com Los Mambo Jambo, A Contra Blues, Koko-Jean & The Tonics o Los Saxofonistas Salvajes.

Segons els crítics musicals Rambalaya opta per la lluminositat i la superposició d’estils, i la jugada els hi surt fantàstica: aconsegueixen un sorprenent equilibri entre el so clàssic i l’actual. Amb el Rhythm & Blues dels 50 i els 60 com a base, el grup sona perfectament contemporani, amb un component cinematogràfic, una altra de les característiques de la seva música.

Anton Jarl, el líder de Rambalaya, va explicar al magazín Fem Estiu com va néixer aquesta banda i ha convidat a les persones que no coneguin la formació a veure el seu darrer videoclip al Youtube per fer-se una idea del què podran trobar-se aquesta nit.

Les entrades gratuïtes s'han de reservar al web mogudaescenica.cat. Caldrà seguir totes les precaucions vigent del Procicat, entre les qual, l'ús de mascaretes durant tot l'espectacle.


Foto: El pati de l'Escola Bernat de Mogoda acull els concets de Moguda Escènica / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]