hola

La Casa de Andalucía ha tancat aquesta temporada atípica amb un festival final de curs que va congregar nombrós públic dissabte al vespre al recinte exterior del CAM. L'entitat va voler acomiadar aquest curs amb l'actuació de quasi tots els quadres de ball que des del setembre han pogut assajar presencialment dos mesos.

L'activitat va comptar també amb les cançons de la perpetuenca Andrea García, una actuació especial a càrrec d'Àngel Márquez, al cante, Santiago Serrano, a la percussió, David Jiménez, a la guitarra i acompanyat al ball per María Márquez i Manuel Belmonte i amb els balls d'un grup de l'entitat local Arts Humanes Bollywood. L'entitat ha assegurat que es van complir amb les mesures vigents fixades pel Procicat.

Una de les membres de la junta directiva de la Casa de Andalucía, Mar Segura, ha explicat que ha estat un any molt difícil per a tots però que s'ha volgut celebrar aquest festival de finals de curs per deixar palès que l'entitat segueix ben viva. Segura ha recordat que durant aquest curs s'ha volgut mantenir el contacte de manera telemàtica ja que les classes presencials només s'han pogut fer durant dos mesos.

Segura es mostrava molt contenta amb la resposta del públic que va ser molt bona per part de gent vinculada a l'entitat i també gent nova."Aquest públic ens referma en la idea de continuar lluitant en aquests temps de tanta incertesa", ha afirmat Segura.

La Casa de Andalucía ara pensa en les possibles activitats del curs vinent i també en les possibilitat de cara a la Festa Major de Santa Perpètua. Mar Segura recorda que l'entitat acostuma a muntar caseta però avança que, de moment, s'està valorant com es podria fer per retrobar un espai de la Casa de Andalucía a la festa.


Foto: Van actuar nou dels deu quadres de ball de l'entitat / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central
17 Abr 2024 11:38 - RedaccióLa Cantata escolar se celebrarà aquesta edició al parc Central

L’amfiteatre del parc Central acollirà per primer cop la Cantata escolar que organitza l’Escola [ ... ]

El MTIV estrenarà nous espais al mes de maig
15 Abr 2024 17:49 - RedaccióEl MTIV estrenarà nous espais al mes de maig

Les obres de reforma de l’interior de l’antic Centre Cívic El Vapor per connectar-lo al MTIV finalitzaran [ ... ]

L’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub
12 Abr 2024 09:43 - RedaccióL’actriu de 'La academia de las musas', a la projecció del Cineclub

El Cineclub Cisco Mosenya projecta aquest dissabte 13 d’abril a les 19 h al Teatre del Centre La academia [ ... ]